Динамо не вело переговорів зі Скрипником, в Україні продовжили карантин

Головні новини за 25-е березня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за середу, 25-е березня.

1. Влітку Скрипник очолить Динамо. Наставник «Зорі» може замінити Олексія Михайличенка.

2. В Україні продовжили карантин і ввели режим надзвичайної ситуації. Відповідне рішення було прийнято на засіданні кабінету міністрів.

3. Ігор СУРКІС: «Ми не вели переговори зі Скрипником, це фейк». Президент «Динамо» спростував інформацію про те, що наставник «Зорі» очолить киян.

4. Брюгге веде переговори з Шахтарем про викуп Соболя. Контракт українського захисника обійдеться бельгійцям приблизно в 4 мільйони євро.

5. Найкращі з найкращих. Топ-десять воротарів чемпіонату України всіх часів. У нашому списку - «Батя», «Шуша», майстри відбиття пенальті, майстер забивання пенальті і дві легенди.

6. Перший і другий. Братів Кличків назвали найкращими суперважковаговиками XXI століття. За версією видання Marca, українці випередили Джошуа, Ф'юрі і Вайлдера.

7. П'ять біатлоністів, які в наступному сезоні можуть увірватися до еліти. Можливо, одному з них через пару років вдасться нав'язати Йоханнесу Бьо боротьбу за ВХГ.

8. ВІДЕО. Спіймати зможеш? Усик запустив новий челендж. Необхідно зловити чотири монети одним рухом руки.

9. Грошей на спорт в Україні більше не буде. Чиновник розповів нюанси. Президент Федерації легкої атлетики Ігор Гоцул пояснив ситуацію детально

10. Президенти, тренери, експерти. Що зараз з володарями Золотого м'яча 90-х. Sport.ua згадує героїв футбольного світу, які були на піку слави в 90-х роках минулого століття

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:44 25

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ