Молодіжка Ротаня знову програла, Донбас поступився Німану

Головні новини за 15-е листопада на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за п'ятницю, 15-е листопада.
1. За крок від камбеку: збірна України U-21 у Львові програла Данії. Граючи в більшості, «синьо-жовті» не змогли вирвати нічию.
2. ОФІЦІЙНО. Максимов - головний тренер Ворскли. Керівництво полтавського клубу представило нового наставника команди.
3. Донбас в овертаймі поступився Німану в матчі Континентального кубка. Українська команда невдало стартувала в 3-му раунді турніру.
4. Вже відомо 12 учасників Євро-2020, залишилося 12 вакансій. Визначена половина команд майбутнього пан'європейського форуму.
5. Як Маліновський стає важливим гравцем в структурі Аталанти. Оглядач Sport.ua - про роль хавбека збірної України в клубі з Бергамо.
6. Стали відомі пари півфіналів Підсумкового турніру ATP. У Лондоні завершилися матчі групового раунду.
7. НБА. Лень оформив дабл-дабл, Джордж дебютував за Кліпперс. «Атланта» поступилася «Фінікс», «Мілуокі» обіграв «Чикаго».
8. Естонські ЗМІ: «Боляче! Естонія програла Україні на останніх секундах». Sport.ua представляє огляд естонської преси після перемоги «синьо-жовтих» у товариському матчі (1:0).
9. НХЛ. Тампа забила 9 шайб, Макдевіда набрав 6 очок за матч, успіх Сан-Хосе. Насичений подіями ігровий день пройшов в НХЛ.
10. Шушен-2019. Хто поїде від жіночої збірної України на Кубок світу? Денис Шаховець анонсує традиційні Міжнародні передсезонні змагання.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 20:39 0

Поєдинок ЛНЗ – «Ворскла» перенесено з ініціативи ліги та за згодою сторін

Коментарі