Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
910
0

Украина U-19 сыграет с Ираном

Команда Анатолия Бузника проведет контрольный поединок в Бородянке

Украина U-19 сыграет с Ираном
У середу, 12 травня, юнацька збірна України (футболісти 1991 року народження) проведе останній контрольний поєдинок напередодні старту відбірного еліт-раунду Євро-2010 (U-19). На полі бородянського стадіону «Борекс» підопічні Анатолія Бузника зустрінуться з іранськими однолітками.
 
Запрошені на збір
 
Наставник синьо-жовтих викликав на збір, що розпочався 10-го числа, 21 виконавця. Серед них немає голкіпера запорізького «Металурга» Максима Коваля, який, за словами тренера, нині перебуває в гарному ігровому тонусі, його одноклубника Сергія Кривцова, котрий буде долучений до занять з «молодіжкою», травмованого нападника «Шахтаря» Віталія Федотова та оборонця Василя Прийми, чий донецький «Металург» готується до фіналу національного кубку.
 
Визначення складу
 
«З огляду на те, що гра з Іраном є для нас генеральною репетицію перед офіційними матчами, ставлення до неї буде відповідним, − зазначає Анатолій Бузник. − За підсумками цього спарингу, а також тестування, яке проходитиме напередодні і під час чергового збору, і буде визначено склад команди, що виступатиме у кваліфікації».
 
Шлях до Франції
 
Наступного разу наші юнаки зберуться 16 травня в Криму, де й проходитиме фінальний етап їхньої підготовки. Нагадаємо, що з 26 по 31 травня Україна прийматиме турнір відбірного еліт-раунду Євро-2010 (U-19) в 3-й групі, де також гратимуть збірні Англії, Ірландії та Боснії-Герцеговини. Матчі будуть зіграні в Києві та Бородянці. Боротьбу за нагороди континентальної першості, вирішальна стадія якої проходитиме у Франції, продовжать лише переможці кожного з семи квартетів.
 
Склад збірної України
 
Воротарі: Ігор Левченко («Олімпік» Донецьк), Антон Ситников («Львів»);
 
захисники: Богдан Бутко, Максим Імереков, Ярослав Олійник (усі − «Шахтар» Донецьк), Антон Кравченко («Дніпро» Дніпропетровськ), Темур Парцванія, Олексій Прилєпов (обидва − «Динамо» Київ), Олег Поліщук (ПФК «Севастополь), Рустам Циня («Шериф» Тирасполь, Молдова);
 
півзахисники: Євген Задоя, Сергій Сидорчук (обидва − «Металург» З), Роман Карасюк («Волинь» Луцьк), Євген Макаренко, Сергій Сокуренко (обидва − «Динамо»), Ігор Чайковський («Зоря» Луганськ);
 
нападники: Ігор Зубко («Кримтеплиця» Молодіжне), Єгор Картушов («Зоря»), Артур Каськов («Металург» З), Володимир Коваль («Динамо»), Євген Павлов («Волинь»).

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Эвертон – Ливерпуль – 2:0. Как травмировался Миколенко. Видео голов и обзор
Футбол | 25 апреля 2024, 05:40 7
Эвертон – Ливерпуль – 2:0. Как травмировался Миколенко. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор перенесенного матча 29-го тура АПЛ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.