Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3381
4

На Львівщині відбудеться матч пам’яті Ігоря Пилипчука

22 травня: «Шахтар» (Червоноград) - «Ейндховен» (Голландія)

На Львівщині відбудеться матч пам’яті Ігоря Пилипчука
ФК «Ейндховен»

22 травня 2010 року у місті Червоноград Львівської області відбудеться 2-й матч пам'яті народного депутата України Ігоря Пилипчука між ФК «Шахтар» (м. Червоноград) та АВ «Ейндховен» (Ейндховен, Голландія). Про це повідомив організатор матчу Павло Пилипчук.

Матч проводиться за підтримки лідера партії «Сильна Україна» Сергія Тігіпка. Гра розпочнеться 22 травня о 16.00 на стадіоні «Шахтар» в м. Червоноград.

ФК «Ейндховен» — голландський футбольний клуб з м. Ейндховен. Клуб був заснований 16 жовтня 1909 року під назвою EVV Eindhoven. У 1954 році ФК «Ейндховен» виграв останній чемпіонат Голландії перед введенням професіоналізму. До 1957 року був учасником елітного дивізіону, потім команда вилетіла у Перший дивізіон. У 1969 році повернувся на елітні позиції на 2 роки. У 1975-1977 рр. «Ейндховен» знову перебуває в еліті голландського футболу, а з 1977 року бере участь лише у Першому дивізіоні. При ФК «Енйдховен» у 2002 році створений аматорський клуб АВ «Ейндховен».

ФК «Шахтар» (Червоноград) — український любительський футбольний клуб з міста Червоноград Львівської області. Створений у 1957 році. У 1968-1970 рр. виступав у радянському класі «Б». 5-разовий чемпіон Львівської області.

galinfo.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mujahideen
Вітаю всіх з перемогою "Шахтаря"!!!! Матч закінчився з рахунком 9-3 на користь господарів, і я там був мед-пиво пив і на те все глядів.)))
petro1s
a chomu bred? neponjav... narmal'no haj igrajut'
koerts
здуріти можна..... сам з червонограда а живу в голландії))))