Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Покер
|
807
1

Покер визнали інтелектуальним видом спорту

Покер визнали інтелектуальною грою, на рівні із шахами та бриджем

Покер визнали інтелектуальним видом спорту

Це сталося 29 квітня під час з’їзду конгресу Міжнародної асоціації інтелектуальних ігор у Дубаї. Символічно, що подія співпала із першим днем народження Міжнародної Федерації покеру (МФП) (заснована 29 квітня 2009 року у Лозанні, Швейцарія).

«Покер тепер став частиною Міжнародної асоціації інтелектуальних ігор та Світових інтелектуальних ігор, які проводяться водночас з Олімпіадою в Лондоні у 2012 році. З часом це допоможе вивільнити покер від впливів держави, а також інших непотрібних обмежень у цілому світі», – сказав під час промови президент Міжнародної федерації покеру Ентоні Холден.

Холден та співробітники Міжнародної федерації покеру майже увесь цей рік провели в роботі, прагнучи членства у Міжнародній асоціації інтелектуальних ігор (МАІІ).

Члени МАІІ – це федерації шахів, бриджу, шашок, також є членами SportAccord (офіційна - Генеральна асоціація міжнародних спортивних федерацій). Ця всесвітня організація налічує 150 членів різноманітних спортивних федерацій.

«МФП тепер має право стати членом SportAccord. Я знаю, що увесь покерний світ нас підтримає», - заявив Холден під час виступу у Дубаї.

Наcтупного року МФП запустить перший щорічний міжнародний чемпіонат, у якому зможуть взяти участь як команди, так і індивідуальні гравці.

Анастасія РОЗДОЛЬСЬКА, Високий Замок

покер
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Taras_Karbon
Ураааааааааааааааа)))