Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1114
0

В 2010 году Донецк потратит 238 миллионов гривен на дороги

Подготовка к Евро кипит!

В 2010 году Донецк потратит 238 миллионов гривен на дороги

На ремонт і будівництво доріг в 2010 році Донецьк планує витратити 238 мільйонів гривень. Про це 26 січня в ході засідання оргкомітету з підготовки і проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року розповів перший заступник Донецького міського голови Микола Волков.

За його словами, загальна протяжність доріг Донецька складає 1200 кілометрів. В результаті відробітку плану мобільності було визначено, що гості чемпіонату пересуватимуться по дорогах загальною протяжністю 800 кілометрів.

«У 2009 році ми виробили роботи з виконання середнього ремонту на суму близько 87 мільйонів гривень, будівництву і реконструкції капітальним ремонтом на суму близько 18 мільйонів гривень. Всього - майже на 106 мільйонів гривень», - сказав Волков.

За його словами, фінансування цих робіт передбачалося за рахунок міського і державного бюджетів, - передає «Остров». «Незважаючи на затверджену державну цільову програму, прийняту постанову Кабінету міністрів. На жаль, коштів з державного бюджету ми не отримали», - відзначив він.

«Незважаючи на це, всі роботи, заплановані на 2009 рік, виконані практично на 100%», - додав Волков. Він також відзначив, що незважаючи на наявність грошей в бюджеті міста, з вини Держказначейства не сплачено робіт на суму близько 20 мільйонів гривень.

На 2010 рік в Донецьку заплановано робіт з ремонту і будівництву доріг на загальну суму 172 мільйони гривень. Також міська влада виступила з пропозицією внести зміни до державної цільової програми, аби держава виділила гроші, не сплачені в 2009 році, - 65 мільйонів гривень. Таким чином загальна сума на 2010 рік складе близько 238 мільйонів гривень.

NGO.donetsk.ua

Евро-2012
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.