Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1797
7

Уряд профінансував реконструкцію ОСК Металіст на 82,2%

Сергій Стороженко повідомив, що державна заборгованість складає 36,6 млн гривень

Уряд профінансував реконструкцію ОСК Металіст на 82,2%

За дорученням голови облдержадміністрації Арсена Авакова заступник керівника області Сергій Стороженко взяв участь у розширеному засіданні Робочої групи громадських експертів Центру з питань безпеки і правопорядку, яке пройшло в штаб-квартирі Федерації футболу України. Засідання було присвячено актуальним питанням підвищення ефективності профілактичних заходів для недопущення здійснення футбольними уболівальниками протиправних дій до, під час і після футбольних матчів.

У своєму виступі перед учасниками розширеного засідання Сергій Стороженко звернув особливу увагу на необхідності забезпечення комфорту і безпеки для уболівальників.

«Футбол - це свято для всіх, хто прийшов насолодитися великою грою. Футбол, поза сумнівом, для уболівальників, але в умовах поваги і дотримання встановлених правил і норм поведінки», - відзначив заступник керівника області.

Сергій Стороженко висловив незгоду із ствердженнями окремих учасників засідання щодо того, що футбольні фанати несуть небезпеку й загрозу суспільству, і підкреслив, що слід розрізняти футбольних екстремістів і фанатів клубів та збірної команди України, які активно й красиво підтримують футбол.

Пізніше в Секретаріаті Президента України, під головуванням Віце-прем'єр-міністра України Івана Васюника і заступника глави Секретаріату Президента України Юрія Богуцького, відбулося засідання Координаційної ради з підготовки й проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, в якому також взяв участь Сергій Стороженко.

У ході засідання обговорювалися підсумки роботи Уряду в 2009 році по реалізації заходів щодо підготовки країни до проведення «ЄВРО-2012» і стану виконання вимог УЄФА по забезпеченню безпеки і правопорядку в ході підготовки та проведення в Україні матчів фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Як відзначив Сергій Стороженко, під час засідання було повідомлено, що Уряд України профінансував реконструкцію ОСК «Металіст» на 82,2% від обіцяного, і, за станом на сьогоднішній день, державна заборгованість по цьому об'єкту складає 36,6 млн. гривень. За його інформацією, найближчими днями цей транш надійде у Казначейство для цільового використання при реконструкції ОСК «Металіст».

Харківська обласна державна адміністрація

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно условие, при котором тренер Мудрика будет уволен из Челси
Футбол | 25 апреля 2024, 05:00 2
Стало известно условие, при котором тренер Мудрика будет уволен из Челси

Маурисио Почеттино должен вывести «пенсионеров» в еврокубки, иначе покинет пост коуча

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 10
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KORSARozgo
а вот с аэропортом Днепропетровк тупанул-надо было что то делать а не ждать что мы полюбому получим-так не бывает-короче в Днепре мер -походу отмороженнее даже нашего-наприме я думал что будут принимать-Киев,Донецк,Харьков,Днепропетровск-Львов-немного неожиданно-но уж точно получше Одессы-в которой вообще непонятно когда будет стадион-а гостинницы на кароблях-походу не прельстили Платини-Одесса отставала от всех -а сколько вони подняли!!-такое было ощущение что стадион уже был готов и гостинницы с аэропортом тоже!!!!
KORSARozgo
главное-чтоб не было кривотолков-почему Харькову дали а нам не дали-обьясняю-президент Днепра Коломойский строил для себя стадион-еще до принятия Евро2012 начал-ДнепрАрена полностью пренадлежит Коломойскому и он теоретически даже кортошку может там посадитьЯрославский же профинансировал боллее чем 60%-ему принадлежат только некоторые подтрибунные помещения-все остальное-государственная и городская собсвенность
tdk16
кто больше откат дал тех и профинансировали))
Smeenfey
Поменяйте заголовок статьи!!!
А то некоторые не прочитавш статью делают выводы по заголовку!
Уряд України профінансував реконструкцію ОСК «Металіст» на 82,2% від !!!обіцяного!!!
alezz
За інформацією http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2009/12/05/7484 вратість будівництва 563 млн. грн.
Таким чином держава профінансувала 36,5% будівництва. Тобто більш ніж на третину.
Як платинку податків, мені неймовірно цікаво на яких умовах виділялись бюджетні кошти.
dudya
Гость — 25.12.2009 16:09
36 миллионов при таком строительстве - копейки.
Если верить моей математике, то государство пообещало 205 миллионов, но сейчас заплатило только 168.
Если узнать стоимость строительства, то можно подсчитать и другие интересующие суммы.
In_Sheva_we_trust
ппц. а что Ярославский там финансировал тогда?