Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2706
0

ТВД – Шахтер – 1:6

Пристойна хода не гарантія перемоги

ТВД – Шахтер – 1:6

Львівський «ТВД» останнім часом набрав пристойної ходи. Цьому поштовх дала, напевно перемога над «Ураганом». Після тієї гри львів’яни здобули ще дві звитяги і також із різницею у три голи. Підопічні Романа Ковальчика перемогли «Кардинал» і «Єнакієвець».

У цьому матчі, щоб продовжити свою переможну серію, потрібно було попотіти серйозно. Але все-таки зараз «ТВД» ще не може протистояти бразильським легіонерам «Шахтаря».

Гра розпочалась із атак бразильської четвірки донеччан. Вони закрутили круговерть на підступах до володінь Мельника. Вже на першій хвилині двічі пробивав Вассура. Спочатку його удар парирував кіпер господарів, а другий постріл прийняла на себе стійка воріт. Незважаючи на це рахунок відкрили «теведисти». Перший ж момент біля воріт Сухомлинова і гол. Це Хавер прострілив із правого флангу, а Сільченко на дальній штанзі замкнув передачу партнера.

Але не пройшло й 20-ти секунд як гості вирівняли рахунок. Герой минулого епізоду Сільченко став антигероєм цього моменту. Він втратив м’яч біля своїх воріт, чим скористався Фумаса, який точно пробив у нижній кут. Далі донеччани продовжували гнути свою лінію. Карлос Альберто, Мірошник, Юнаков заставляли Мельника працювати. Але й львів’яни час від часу огризались. Сухомлинов ступав в гру після ударів Вахули і коли Сільченко намагався його обіграти у штрафному майданчику. На 14-й хвилині господарі пропустили вдруге, але гол був цілком не обов’язковим. Сільченко вибив м’яч в аут і повинен був скористатись маленькими футбольними хитрощами і не дати швидко ввести м’яч у гру, але він це знехтував і після пасу Мірошника Юнаков розстріляв воротаря. У першому таймі потроїти рахунок міг ще Ромаріо ударом зі штрафного, але Мельник був на висоті.

Друга половина проходила у такому ж ключі. «Шахтар» володів м’ячем і атакував, а «ТВД» огризався. Але і атаки донеччан, і контратаки львів’ян були безрезультатними до 27-ї хвилини. Тоді Ромаріо (знову все зробив бразильський футболіст) накинув м’яч Вершиніну на лівий фланг, а той вирішив пробити майже з нульового кута. Мельник, який до цього відстояв майже безпомилково, пропустив м’яч у ворота. Майже відразу Фумаса зіграв в стінку із Мірошником і з 5 метрів пробив точно у кіпера. Згодом Ромаріо не використав вихід тет-а-тет, але вже із Колтком. (він замінив Мельника). «ТВД» міг відродити інтригу, але свої небагаточисельні шанси вони не використали. Удар Сільченка із п’яти метрів парирував воротар, а Чеботарьов, який був першим на добиванні, із гострого кута влучив у стійку.

Роман Ковальчик намагався врятувати поєдинок і досить швидко випустив п’ятого польового гравця. Ним став Хавер. Але проти «Шахтаря» навіть уп’ятьох грати не просто. Вассура намагався закинути м’яч за спину Хаверу, але йому це не вдалось. Згодом Юнаков у одній із атак не забив Колтку. У «ТВД» супершанс мав Чеботарьов. Він із 4-х метрів добивав м’яч після удару Вахули і вдалої гри Сухомлинова. Але кіпер «Шахтаря» показав вищий пілотаж і парирував і другий удар поспіль. А на останній хвилині львів’яни тричі (!) пропустили у порожні ворота. Вассура дубль оформив менше, ніж за 10 секунд. А крапку поставив Карлос Альберто.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк) – 1:6 (1:3)

«ТВД»: Мельник (Колток, 30) – Хавер, Сільченко, Чеботарьов, Цимбаляк – Кордоба, Денис, Засенко, Вахула – Маржановський.
«Шахтар»: Сухомлинов – Фумаса, Карлос Альберто, Вассура, Клаудіньо – Юнаков, Мірошник, Ромаріо, Вершинін.
Арбітри: Гора (Київ), Кравченко (Суми)
Голи: Сільченко (2) – Фумаса (2), Юнаков (14), Вершинін (27), Вассура (40, 40), Карлос Альберто (40)
Попередження: Карлос Альберто (31)

Удары (в створ): 15 (9) – 24 (19).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину
Футбол | 18 апреля 2024, 13:38 7
10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину

Новый спортдир «Полесья» ранее помог пристойно «затариться» легионерами «Зирке» и «Карпатам»

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.