Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
2297
1

И в Тернополе будет Евро-2012

Город подготовит тренировочную базу для одной из команд-участниц

И в Тернополе будет Евро-2012

Тернопіль підготує тренувальну базу для однієї з команд-учасниць Євро-2012. Про це на прес-конференції повідомив міський голова Роман Заставний.

Наразі Україна готує 28 тренувальних баз. На вимогу УЄФА таких спортивних центрів має бути 16 плюс ще дві трансферні бази, на яких команди будуть тренуватися безпосередньо перед матчами. Кожна команда власноруч обирає собі базу із запропонованих, і здорова конкуренція спонукає українців до своєрідного «перевиконання плану».

За словами директора тернопільського стадіону, його приведення до норм УЄФА проходитиме у кілька етапів. На початку буде реконструйовано діючу спортивну споруду і встановлено накриття по периметру стадіону. Після цього, до арени буде добудовано приміщення для обслуговування спортивного майданчику. Наступним кроком має стати будівництво чотирьохзіркового готелю, оскільки лише за його наявності місто зможе стати базою для збірної-учасниці Євро-2012.

Інформаційний центр «Україна – 2012»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
spqr-te
Нехай раніше Львів здобуде гарантовану участь, а то учасники які гратимуть на полях східної України, чи Києва не попруться в Тернопільську тренувальну базу...