Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2940
5

Яковенко назвал состав

Темур Парцвания вызван в молодежную сборную Украины

Яковенко назвал состав
У вівторок, 3 листопада, молодіжна збірна України розпочала підготовку до матчу кваліфікаційного турніру Євро-2011 (U-21) проти команди Бельгії, який відбудеться 13-го числа у Сент-Труйдені. Початок − о 21.00.
 
Кадрові втрати
 
Серед футболістів, яких викликав на збір Павло Яковенко, відсутні дискваліфіковані київські динамівці Роман Зозуля і Кирило Петров, а також гравець столичної «Оболоні» Андрій Фартушняк. Окрім того, через травми не зможуть допомогти партнерам півзахисники запорізького «Металурга» та московського «Спартака» − Тарас Степаненко та Єгор Лугачов відповідно, а також дует із харківського «Металіста» − Євген Селін і Володимир Лисенко.
 
Шанс для чемпіонів
 
Разом із тим уперше до збору «молодіжки» долучаються 21-річний форвард ПФК «Севастополь» Юрій Плешаков, який з 11 голами очолює перегони бомбардирів першої ліги, а також пара 18-річних оборонців − Василь Прийма з донецького «Металурга» та київський динамівець Темур Парцванія. Останній, нагадаємо, у складі юнацької збірної України виборов «золото» Євро-2009 (U-19), який влітку приймала наша країна. Шанс дебютувати в молодіжній збірній отримав іще один чемпіон континентальної першості − 19-річний Віталій Віценець. Гірника Павло Яковенко викликав напередодні гри зі словенцями, проте тоді хлопець не потрапив до заявки.
 
Двобій із конкурентом
 
До табору молодіжної збірної вже прибули усі кандидати, окрім представників «Динамо» та «Шахтаря», які цього тижня беруть участь у розіграшах Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА, а також запорізького «Металурга», котрих досі не відпустило клубне керівництво. Виліт «синьо-жовтих» до Бельгії, команда якої є безпосереднім конкурентом українців за перше місце у 8-й групі, запланований на 11 листопада.
 
Склад молодіжної збірної України
 
Воротарі: Антон Каніболоцький («Дніпро» Дніпропетровськ), Денис Бойко («Оболонь» Київ), Артем Кичак («Динамо» Київ).
 
Захисники: Олексій Курилов («Зоря» Луганськ), Вадим Родина, Темур Парцванія, Андрій Сахневич (усі − «Динамо»), Василь Прийма («Металург» Донецьк), Олександр Матвєєв («Ворскла» Полтава), Сергій Кривцов («Металург» Запоріжжя), Павло Пашаєв («Дніпро»).
 
Півзахисники: Максим Білий («Металург» Запоріжжя), Віталій Віценець («Шахтар» Донецьк), Олег Голодюк («Карпати» Львів), Микола Морозюк («Оболонь»), Валерій Федорчук («Львів»), Володимир Чеснаков («Ворскла»), Денис Гармаш («Динамо»), Ігор Тищенко («Іллічівець» Маріуполь).
 
Нападники: Денис Васін («Чорноморець» Одеса), Артем Кравець («Динамо»), Євген Коноплянка («Дніпро»), Юрій Плешаков (ПФК «Севастополь»).

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
goll2009
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
N_issan
да.состав не валом
CubiQ
Это ты дЕбил! Всё правильно.
rizzo
надо брать три очка
Serg_Brodovski
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил