Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2618
0

КОВАЛЬЧИК: «Все складалося так, як ми і планували»

«Ураган» - «ТВД» - 0:3. Послематчевые комментарии

КОВАЛЬЧИК: «Все складалося так, як ми і планували»

Роман КОВАЛЬЧИК, головний тренер «ТВД»:

- Загалом сьогоднішня гра проти «Урагану» нам вдалася. Все складалося так, як ми і планували. Я дуже задоволений хлопцями, адже вони зуміли змобілізувалися після важкої поразки від «Енергії». Окрім того, ми залишили у Львові ряд гравців, натомість дали шанс зіграти молодим. Відповідний емоційний стан плюс настанова на гру допомогли нам зробити цей результат. Звісно ж, ми чудово знали, що у Івано-Франківську завжди важко грати. Тому сьогоднішній результат для мене, особисто, трохи несподіваний. Адже «Ураган» - дійсно досить хороша команда. Але, як ви знаєте, зазвичай так буває, що після провальної гри у наступному матчі команда більше мобілізується. А це, як раз, нам і було потрібно у сьогоднішній грі.

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Хочу привітати команду «ТВД» з перемогою. Заслуженою перемогою. На мою думку, цей матч ми повністю програли. Більш того, я не стільки не задоволений результатом, скільки організацією гри. Ті помилки, які ми сьогодні робили, не інакше, як катастрофою, назвати не можу. Я навіть не можу нікого виділити з гравців нашої команди. Мені взагалі не зрозуміло, що ж сьогодні трапилося з командою. Здається, непогано відіграли у Єнакієвому, але сьогодні - просто жах…

- Про голкіперів що можете сказати?
- В принципі, третій гол - рикошет, другий - можливо, і є повною мірою провина Іжаковського, перший - не рахую. Чому замінив його? Просто за рахунку 0:3 дуже важко емоційно стояти, тому наприкінці першого тайму вийшов  Корнєєв. Претензії, по великому рахунку, є до всіх, але в більшій мірі - до польових гравців.

- Сьогодні впродовж сорока хвилин довелося побачили дуже багато варіацій ігрових четвірок. Невже продовжуються пошуки оптимальних квартетів?
- Я вже якось казав про те, що якщо буде стабільність, то проблем особливих не буде. Сьогодні зі стартових хвилин вийшли ті четвірки, які грали у попередньому матчі проти «Єнакієвця», за виключенням тільки Петра Шотурми, який зазнав невелике ушкодження. Також захворів Андрій Сімка, який і не потрапив у заявку на цей матч. Під час гри пробували щось змінити, тасуючи склад. Проте головна проблема полягає у тому, що ми сьогодні не мали відвертого лідера, який би міг взяти на себе гру і повести партнерів вперед.

- А у чому ви вбачаєте сьогодні свої помилки?
- Можливо, щось з мого боку можна було зробити не так сьогодні. Адже за цей результат відповідаю саме я. Можливо, і справді я щось не так зробив. З себе провини не знімаю.

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ спеціально для www.futsal.sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.