Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3330
1

Ураган - ТВД - 0:3

Західно-українське дербі в Івано-Франківську закінчилося до певної міри сенсаційно + ФОТО

Ураган - ТВД - 0:3

Підсумковий рахунок завершального суботнього матчу 8-го туру вийшов доволі несподіваним як для «Урагану», так і для «ТВД». Західно-українське дербі в Івано-Франківську закінчилося до певної міри сенсаційними 3:0 на користь гостей, які мали ще кілька хороших моментів, щоб збільшити свою перевагу і довести переможний рахунок до розгромного. Очевидно, попередня поразка підопічних Романа Ковальчика від земляків з «Енергії» зіграла злий жарт з амбіційними прикарпатцями, які показали поки що свою найгіршу гру.

Розпочали суперники відкритою грою на зустрічних курсах, в основному на контратаках. На удари Валенка, Пилипіва, Мансурова та Кулика «теведисти» відповіли більш небезпечними пострілами Маржановського і Засенка. До того ж, на п'ятій хвилині «Урагану» просто пощастило, коли в одному з епізодів спершу Засенко поцілив у стійку, а на добиванні Кордоба влучив у перекладину практично порожніх воріт (Іжаковський не встиг піднятися).

Це був перший «дзвіночок», після чого львів'яни поступово перехопили ініціативу і добилися успіху. На екваторі першого тайму Денис з лівого флангу прострілив на дальню стійку, Іжаковський зумів зреагувати, але Цимбаляк встиг на добивання і відкрив рахунок - 0:1. «Ураган» відразу міг відігратися, однак молодий голкіпер «ТВД» парирував два удари Паршикова, а Валенко і Кулик пробивали вище воріт.

В наступальних діях «ураганівців» було досить багато сумбуру, натомість львівська команда вдало захищалась, при цьому не забувала контратакувати. На 15-й хвилині гості відзначились вдруге - Засенко прямим ударом зі штрафного, майже по центру метрів з 12-ти, не залишив жодних шансів Іжаковському, котрий в цьому епізоді трохи помилився. Ще за дві хвилини Сільченко в центрі майданчика обікрав Паршикова, змістився трохи ліворуч і ефектним ударом відправив м'яча в дальню «дев'ятку». Щоправда, тут був невеликий рикошет від ноги Паршикова, однак гол вийшов красивим - 0:3.

Після перерви львів'яни віддали ініціативу, зосередившись на збереженні рахунку. «Ураган» хоч і більше володів м'ячем, проте із завершальними ударами справа не клеїлась. Найкраща нагода відквитати один гол була у Цвєлих, але на потужний постріл з шести метрів Колток дивом зреагував. На 33-й хвилині бодай один раз м'яч міг опинитися у сітці воріт. Спершу Хавер не зумів реалізувати свої два шанси (блискуче зіграв Корнєєв), а Піддубний не влучив у ворота з вигідної позиції.

За мить Павлюк не встиг на простріл, а коли залишалося грати майже п'ять з половиною хвилин, Пилипів почав виходити на майданчик п'ятим польовим. Надія врятувати матч танула з кожною секундою. Гра в більшості бажаного результату не принесла, адже «ураганівці» так і не змогли створити небезпечних моментів поблизу воріт суперника. Натомість львів'яни ще раз пробачили господарів за 4 хвилини до фінальної сирени, коли Маржановський зльоту пробив над перекладиною. Забити бодай гол на останніх секундах престижу міг Павлюк, але Колток відбив м'яча.

Івано-франківці зазнали другої поразки в сезоні і залишились на четвертому місці, а підопічні Романа Ковальчика, набравши 8 очок, обійшли у турнірній таблиці «ЛТК».

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ спеціально для www.futsal.sport.ua

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ТВД» (Львів) – 0:3

«Ураган»: Іжаковський (Корнєєв-к, 18) - Паршиков, Валенко, Цвєлих, Піддубний - Павлюк, Мансуров, Кулик, Пилипів - Шотурма, Кіндратів, Ярий.
«ТВД»: Колток - Хавер, Маржановський, Сільченко, Ткачук - Денис, Кордоба, Цимбаляк, Засенко - Чеботарьов, Кіндій.
Арбітри: Дараган, Кравцов (обидва - Київ)
Голи: Цимбаляк (10), Засенко (15), Сільченко (17).

Удары (в створ): 14 (5) - 16 (11)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ























Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
AlikR
Поддубный пообещал побриться после проигрыша "Урагана".%)))