Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2383
2

ГУПАЛЕНКО: «Якщо нагнітати обстановку, то буде гірше»

«Ураган» – «Кардинал» – 5:3. Послематчевые комментарии

ГУПАЛЕНКО: «Якщо нагнітати обстановку, то буде гірше»

Роман КОРІНЬ, головний тренер «Кардиналу»:

- В першу чергу хочу привітати свого колегу з перемогою. Сьогодні усі побачили хорошу гру, з великою кількістю моментів. На жаль, нам бракувало концентрації на початку другого тайму, коли ми вели у рахунку 2:0, пропустили гол від Кулика. Далі просто не змогли зібратися до кінця, діяли досить розбалансовано. Ми допустили досить багато помилок, якими досвідчені гравці «Урагану» змогли сповна скористатися. Тож нам ще є над чим працювати. Але, я думаю, ми рухаємось в правильному напрямку.

- Що можете сказати про завершальні хвилини матчу?
- Мабуть нам трішки забракло функціональної підготовки, адже ми програли дві бровки, з яких були виконані гольові простріли у центральну зону. Очевидно, наші гравці просто не виклалися максимально у тих моментах.

- Як вважаєте, підсумковий результат - по грі?
- Результат є завжди результат, а кожна з команд, звичайно ж, бажає зробити його позитивним на свою користь. Виграє та команда, яка максимально використовує свої моменти. Сьогодні краще це зробив «Ураган».

Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Я погоджуюся зі своїм колегою у тому, що кожна з команд створила достатньо моментів. І вкотре хочу наголосити на тому, що у вищій лізі усі команди на сьогоднішній день рівні. Тому я не розділяю настрої тих, хто вважає, що коли «Ураган» грає з командою із нижньої частини турнірної таблиці, скажімо «Кардиналом», ми гарантовано повинні його перемагати.

Не забувайте, у нас була дуже важка гра з донецьким «Шахтарем». Чув і читав в інтернеті після того матчу, що «Ураган» - це не команда. Але ми багато разів переглянули відео того поєдинку, тож хочу вам сказати, що це була практично рівна гра. У нас було 11 ударів в ствір воріт, у донеччан - 15, просто ми самі собі «понавозили» голів. Якщо хтось зі мною не згідний, можу посперечатися відносно цього. Особливо це стосується тих анти-вболівальників, хто ллє бруд в інтернеті чи розповідає якійсь плітки. Це все нісенітниця!

Після такої важкої поразки від «Шахтаря» нам було досить важко у психологічному плані. Саме тому хотілося реабілітуватися перед нашими справжніми ВБОЛІВАЛЬНИКАМИ у матчі з «Кардиналом». Так, у нас було багато бажання сьогодні перемогти. Але у першому таймі львів'яни добре захищалися, а у нападі використали свої моменти - 0:2. Але ми таки змогли переламати хід поєдинку на свою користь і перемогти, за що хочу подякувати усім без винятку гравцям. Можливо, функціонально ми були трішки сильнішими, аніж суперник.

- Сергію, цікаво, що ви сказали своїм підопічним у перерві, програючи після першого тайму 0:2?
- Це наша особиста розмова. Але хотів би зазначити, що в «Урагані» грають досвідчені гравці, яким у перерві особливо і говорити нічого не треба було. Просто треба було з ними спокійно поспілкуватися, підбадьорити їх і трохи пояснити. 

- Тобто розмови на підвищених тонах не було?
- А навіщо? Якщо нагнітати обстановку за такої ситуації, то буде ще гірше. Ми просто поспілкувалися і внесли корективи у дії кожного з гравців. Хлопці почули ці слова і у підсумку зробили свою справу.

Олег ЛАНЯК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 23:34 49
Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте

Марта добыла самую высокорейтинговую победу в карьере, одолев Коко Гофф

Украина – Франция – 4:4. Третье место для сине-желтых. Видео голов и обзор
Футзал | 17 апреля 2024, 07:59 0
Украина – Франция – 4:4. Третье место для сине-желтых. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор матча 3-го тура турнира в литовском городе Йонава

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fel405
аферистов нужно убирать из команды!!!!!запорожских...............
fel405
ураган дом престарелых!!!осталоссь мало бойцов преданных клубу!!!кто понимает-тот поймет.............