Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2364
0

Ураган - Кардинал - 5:3

З тим же рахунком, який складався навпаки

Ураган - Кардинал - 5:3

Менше місяця тому «Ураган» вже зустрічався з «Кардиналом» на відкритому «Кубку Галичини-2009». Тоді в останні дні літа в Івано-Франківську теж було 5:3 на користь господарів. В порівнянні з матчем передсезонного турніру у звітній грі чемпіонату можна знайти кілька схожих фактів, але... з точністю до навпаки. Тоді перший тайм також завершився з перевагою у два м'ячі, а наприкінці зустрічі ще два голи були забиті у ворота однієї команди. На «Кубку Галичини» підопічні Сергія Гупаленка по ходу перемагали 5:1, а тепер з аналогічним рахунком «Ураган» виграв другий тайм. Однаковими залишилися тільки вісім забитих м'ячів і підсумкові цифри на табло...

До перерви глядачі стали свідками лише двох голів. Після того, як Піддубний не скористався виходом сам-на-сам, майже за хвилину Сондак з Данилюком вийшли 2 в 1 на ворота господарів, і новачок «Кардиналу» пробив Корнєєва - 0:1. «Ураганівці» одразу мали б зрівнювати рахунок, проте Піддубний не поцілив зі зручної позиції, а Цвєлих зі штрафного пробив у Русецького. На екваторі першого тайму львів'янам вдався швидкий відрив два в нуль, і Танський свого шансу не втратив - 0:2. Надалі гості віддали ініціативу, сподіваючись на гострі контратаки, а івано-франківці продовжували шукати ключики від воріт «Кардиналу». Пилипів, Сімка, Піддубний і Цвєлих «бомбардували» Русецького з різних відстаней, але безуспішно.

Перерва явно пішла на користь «Урагану», і з появою Кулика на початку другого тайму гра помітно активізувалась. На 21-й хвилині після прострілу Паршикова Едуард відквитав один м'яч, а через кілька хвилин він і взагалі міг стати героєм поєдинку, оформивши як мінімум хет-трик. Не сталося... Впродовж двох хвилин Кулик змарнував три стовідсоткові моменти. Щоправда, до того часу франківці вже встигли відігратись і навіть вийти вперед завдяки двом голам Піддубного. На 25-й хвилині Сергій застав зненацька голкіпера «Кардиналу», зрівнявши рахунок прямим ударом зі штрафного з 12-и метрів. А ще через п'ять хвилин після метушні у штрафному львів'ян Піддубний зумів проштовхнути м'яч у сітку воріт - 3:2.

Гості намагалися зрівняти рахунок, і якщо на 36-й хвилині Корнєєв двічі виручив «Ураган» після удару і добивання Кудінова з десятиметрового, то вже за кілька секунд голкіпер франківців, прикритий своїми і чужими гравцями, не зміг зреагувати на дальній постріл Данилюка - 3:3. З таким розвитком подій господарі явно миритись не збирались і за шаленої підтримки своїх вболівальників знову пішли вперед. 3а півтора хвилини до фінальної сирени Кіндратів вдруге вивів «Ураган» вперед, а після того, як Лаба одразу вийшов п'ятим польовим, саме йому довелось ще раз витягувати м'яча з сітки власних воріт. Трапилося це за 30 секунд до завершення матчу, коли Ярий завершив швидкий контрвипад після перехоплення і поставив фінальну крапку - 5:3.

Олег ЛАНЯК, спеціально для www.futsal.sport.ua

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Кардинал» (Львів) – 5:3

«Ураган»: Корнєєв-к - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Павлюк, Паршиков, Валенко, Піддубний - Пилипів, Кулик.
«Кардинал»: Русецький - Кольцун, Волянюк, Танський, Басич - Кудінов, Данилюк, Сондак, Лаба - Багряк.
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Безпорочний (Харків).
Голи: Кулик (21), Піддубний (25, 30), Кіндратів (39), Ярий (40) - Сондак (6), Танський (10), Данилюк (37).
Попередження: Лаба (10), Басич (34).

Удары (в створ): 22 (13) – 12 (9)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»
Футзал | 18 апреля 2024, 12:54 0
Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»

Вратарь сборной Бразилии по футзалу отметил игру Андрея Лунина против «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.