Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1432
0

Павел ЯКОВЕНКО: «Цель - побеждать в каждом матче»

Наставник молодежной сборной Украины - об игре против команды Франции

Павел ЯКОВЕНКО: «Цель - побеждать в каждом матче»
У понеділок, 31 серпня, молодіжна збірна України провела відкрите тренування на базі київської «Оболоні» у містечку Буча, під час котрого з журналістами поспілкувався наставник команди Павло Яковенко. Наразі наша «молодіжка» готується до ключового виїзного поєдинку кваліфікації Євро-2011 (U-21) у Франції. Матч проти «триколірних» відбудеться 8 вересня на стадіоні «Жан Лявіль» у Геньоні, початок − о 21.45 за київським часом.
 
Максимальне завдання
 
Незважаючи на великий авторитет французів та їхній незаперечний статус фаворитів у цьому матчі, перед українцями поставлене єдине завдання − перемогти. «Протистояти збірній Франції буде дуже важко, одначе ми налаштовуємо наших футболістів лише на максимальний результат. І взагалі ми ставимо на меті перемогу в кожному матчі кваліфікації Євро-2011», − зазначив Яковенко.
 
Нові втрати
 
На жаль, у Геньоні нашій команді не допоможе низка ключових виконавців. Вже тривалий час відновлюються після травм Артем Кравець, Дмитро Льопа та капітан Тарас Степаненко. Напередодні ж цього збору ушкодження задньої поверхні стегна зазнав Володимир Лисенко. «Сергію Кривцову, який зламав ніс в матчі Меморіалу Валерія Лобановського, швидше за все, знадобиться операція і лікування. У Кирила Петрова запалення колінного суглоба. Йому для відновлення необхідно два тижні», − додав наставник.
 
Боротьба лише починається
 
Нагадаємо, що наразі у нашій відбірній групі лідирують словенці та українці, які почергово обіграли аутсайдерів − мальтійців. Інші претенденти на путівки до фінальної частини − бельгійці та французи − матчів поки не проводили. Згідно із форматом кваліфікаційних змагань, 52 збірні розподілені на 10 груп: у двох виступатиме шість команд, у вісьмох − по п’ять. Десять переможців груп і чотири найкращі другі збірні розіграють у стикових матчах сім путівок до Данії, де у 2011 році й відбудеться фінальний турнір молодіжної першості Європи.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Реал – Бавария – 2:1. Дубль Хоселу, и Лунин – в финале. Видео голов и обзор
Футбол | 09 мая 2024, 00:50 2
Реал – Бавария – 2:1. Дубль Хоселу, и Лунин – в финале. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор ответного матча 1/2 финала Лиги чемпионов

Шахтер – Динамо. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины
Футбол | 09 мая 2024, 16:05 8
Шахтер – Динамо. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины

Поединок главных претендентов на золотые медали пройдет на «Арене-Львов»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.