Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
7059
14

Дрогобыч тоже хочет принимать Евро-2012

Стадион «Галичина» отвечает нормам УЕФА

Дрогобыч тоже хочет принимать Евро-2012

Міський голова Дрогобича Микола Гук звернувся до голови Львівської облдержадміністрації з проханням затвердити дрогобицький стадіон «Галичина» тренувальною базою однієї із команд-учасників Євро-2012.

В офіційному звернені акцентується увага на тому, що «Дрогобич - друге за чисельністю населення місто у Львівській області, яке має розвинену інфраструктуру. Місто розташоване біля кордону». Саме тому міська громада переконана, що Дрогобич має усі шанси стати тренувальним майданчиком однієї з футбольних збірних під час Євро-2012.

Стадіон у Дрогобичі розрахований на вісім тисяч місць. Як стверджується у зверненні, на «Галичині» є можливість встановлення освітлення та сучасного табло. Поряд зі стадіоном знаходиться басейн «Синевир» та запасне футбольне поле. Поблизу стадіону розляглас зелена відпочинкова зона, де можна зручно розмістити наметове містечко для вболівальників. Є перспектива улаштувати поблизу стадіону дві паркувальні зони для автотранспорту.

Плюсом на користь того, щоб стадіон Дрогобича став об’єктом Євро-2012 є і те, що відстані від стадіону і можливого місця проживання футболістів до Львова відповідають нормам УЄФА. А готелі Трускавця розміщені за сім кілометрів від тренувальної бази.

У зверненні також йдеться про те, що «футбольний газон стадіону «Галичина» перебуває у непоганому стані, є добрий дренаж. На відміну від інших стадіонів, на дрогобицькому є підтрибунні приміщення, розміри яких, за визначенням проектантів, відповідають вимогам УЄФА. У цих приміщеннях можна облаштувати роздягальні, конференц-зали, душові кабіни та інше. На сьогодні вже виготовлена проектно-кошторисна документація на будівництво даху над західною трибуною».
Окрім цього, в офіційному зверненні Микола Гук запевнив, що Дрогобицька міська рада готова взяти на себе зобов’язання щодо співфінансування робіт з реконструкції стадіону. В рамках підготовки до Євро-2012, з міського бюджету на капітальний ремонт дороги між Дрогобичем та Трускавцем вже було витрачено 3,5 мільйони гривень.

Міський голова Дрогобича попросив взяти до уваги усю роботу, яка була проведена у місті до Євро-2012 й оцінити стадіон «Галичина», як об’єкт, який може претендувати на те, щоб стати тренувальною базою однієї з команди-учасника Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Нагадаємо, нещодавно представники Головного управління містобудування й архітектури Львівської облдерадміністрації, висловлювали припущення, що можливо буде прийняте рішення щодо реконструкції стадіону у Моршині, де розташовувалась би тренувальна база однієї із збірних Євро-2012.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Евро-2012
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
comandos2009
Львів буде приймати ЄВРО stadion.lviv.ua
tsvyatt
Чернівці теж хоче Євро 2012)))))))))
Жоня(Севаст-Днеп )
Хорошая идея,а почему бы и нет?
bars_novomyrhorod
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
bars_novomyrhorod
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vsegda_Za_Metall (Finland)
Ти диви вiдшукали
eugenio31
Вот-вот, а еще стадион в Добромиле ждет не дождется участников Евро.
Lanfer
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kav23
ребята, хочете завтра виставлю фотки "стадіону", "підїзду" до нього, запасного поля. Що хіба модне, то нормальний кабак біля стадіону, а так... Звичайно, хотілось би, в рідному місті, якась Італія чи Голандія тренується, але... А гук це повний _______... Я не помилився, з маленької букви.
kum_Poltava
І взагалі, Україна може самостійно провести ЄВРО ;).
Sasha-la
Цікава наша країна!!! Дуже веселі ідеї.Може і мое місто заявлять бо і так ще маемо шанс пролетіть.
pashtet1975
и еще Луганск (а точнее Счастье) тренерувальной базой какойто сборной) особенно в том состоянии какая она есть щас. (да прости меня Родина)
webster94
Украина под большим вопросом. А он хочет Дрогобыч
koerts
а червоноград??? сукін син чудійович