Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1104
0

Украинцы расходятся миром с Марокко

Стартовала Универсиада-2009

Украинцы расходятся миром с Марокко
Україна (студенти) − Марокко (студенти) − 0:0 (По пенальті − 4:1)
 
Україна: Кисилиця, Монахов, Гребинський, Запорожан (Гунченко, 72), Башлай, Гордя, Микуляк (Бобаль, 55), Крохмаль (Чорний, 72), Піскун, Старгородський (Худоб’як, 67), Шевчук.
 
На 86-й хвилині вилучений Бобаль (неспортивна поведінка).
 
У вівторок, 30 червня, студентська збірна України розпочала свої виступи на всесвітній Універсіаді, що проходить у Сербії, матчем проти команди Марокко. Основний час завершився внічию − 0:0, а післяматчеві пенальті влучніше пробили наші земляки − 4:1.
 
Ставка на результат
 
Зазвичай стартові поєдинки будь-яких турнірів не бувають надто видовищними − команди прагнуть не ризикувати і роблять ставку насамперед на результат. Не стала винятком з цього неписаного правила і гра Україна − Марокко. Проте максимально концентровано зіграти при обороні власних воріт нашим футболістам все ж не вдалося − і суперники, а це фактично молодіжна збірна Марокко, яка є однією з найсильніших на континенті − створили протягом зустрічі біля воріт Кисилиці два вкрай небезпечних моменти, та в обох випадках голкіпер діяв блискуче.
 
Непризначені пенальті
 
З іншого боку, цілком слушні нагоди для взяття воріт мали й «синьо-жовті». Окрім того, на думку експертів, двічі атаки українців не доходили до логічного завершення лише через порушення правил з боку африканців, однак арбітр з Таїланду так і не відважився призначити одинадцятиметровий. Відтак основний час поєдинку завершився нульовою нічиєю, і за регламентом змагань команди змушені були пробивати післяматчеві пенальті.
 
Перемога про всяк випадок
 
Українці виявилися вправнішими − 4:1. Також необхідно зауважити, що обидві команди занесли до свого активу по одному очку, а перемога по пенальті братиметься до уваги лише за умови, якщо окрім однакової кількості набраних очок в групі в конкуруючих команд ідентичними будуть також як різниця забитих та пропущених м’ячів, так і загальна кількість проведених голів.
 
Успіх чехів
 
Головний тренер «синьо-жовтих» Володимир Лозинський загалом залишився задоволений діями хлопців, хоча результат його і не влаштував. Водночас, зазначив наставник українців в експрес-коментарі інформ-службі ФФУ, потенціал команди дозволяє з оптимізмом дивитися на її турнірні перспективи. Наступний поєдинок у групі В українці проведуть у четвер, 2 липня, проти чехів, які в першому турі здолали канадців з рахунком 3:1.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.