Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
3137
1

Яковенко огласил состав

Наставник молодежной сборной Украины назвал список игроков, которые сыграют против Мальты

Яковенко огласил состав
У середу, 20 травня, старший тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко оприлюднив список гравців, котрі готуватимуться до першого поєдинку кваліфікаційного турніру Євро-2011 (U-21) проти команди Мальти. Ця гра відбудеться 9 червня у Бородянці (Київська обл.).
 
Підготовка в Ірпіні
 
На навчально-тренувальний збір, що розпочнеться 30 травня, наставник запросив 24 виконавців, серед котрих немає жодного новачка. Зауважимо, що до безпосереднього старту у відбірному етапі континентальної першості наша молодіжна команда готуватиметься в Ірпіні. Нагадаємо, що 31 березня відбувся перший матч у нашій групі. За його підсумками команда Словенії на виїзді обіграла Мальту − 2:0, і вийшла у лідери відбірного квінтету. Також у кваліфікації Євро-2011 (U-21) «синьо-жовтим» протистоятимуть французи та бельгійці.
 
Серйозні суперники
 
Згідно із форматом кваліфікаційних змагань, 52 збірні розподілені на 10 груп: у двох виступатиме шість команд, у вісьмох − по п’ять. Десять переможців груп і чотири найкращі другі збірні розіграють у стикових матчах сім путівок до Данії, де у 2011 році й відбудеться фінальний турнір молодіжної першості Європи.
 
Склад молодіжної збірної України
 
Воротарі: Антон Каніболоцький («Дніпро» Дніпропетровськ), Денис Бойко («Динамо» Київ);
 
Захисники: Андрій Григорик («Іллічівець» Маріуполь), Євген Селін («Металіст» Харків), Олексій Курилов («Зоря» Луганськ), Ярослав Ракицький («Шахтар» Донецьк), Андрій Фартушняк («Харків»), Вадим Родина («Динамо»), Сергій Вовкодав, Олександр Матвєєв (обидва − «Ворскла» Полтава);
 
Півзахисники: Максим Білий («Харків»), Тарас Степаненко («Металург» Запоріжжя), Володимир Бідловський, Олег Голодюк (обидва − «Карпати»), Микола Морозюк («Динамо»), Антон Поступаленко («Металіст»), Валерій Федорчук («Львів»), Володимир Чеснаков («Ворскла»), Єгор Лугачов («Спартак» Москва, Росія);
 
Нападники: Андрій Ярмоленко, Роман Зозуля (обидва − «Динамо»), Денис Васін («Чорноморець» Одеса), Євген Коноплянка («Дніпро»), Володимир Лисенко («Арсенал» Київ).

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
myroslavmail
2 Гость | 2009-05-20 14:26:48
В Бразиліїї! Скоро її викуплять )