Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 24 марта 2024, 12:54
19155
40

ВИДЕО. Соболенко послала судью н***й во время матча с Калининой в Майами

Вся сущность Арины была раскрыта

| Обновлено 24 марта 2024, 12:54
19155
40
ВИДЕО. Соболенко послала судью н***й во время матча с Калининой в Майами
Getty Images/Global Images Ukraine. Арина Соболенко

В ночь на 24 марта украинская теннисистка Ангелина Калинина (WTA 36) неожиданно обыграла вторую ракетку мира Арину Соболенко в 1/16 финала хардового турнира WTA 1000 в Майами (США).

Встреча завершилась со счетом 6:4, 1:6, 6:1 в пользу украинки за 2 часа и 3 минуты.

В 4-м гейме 3-го сета представительница страны-террориста не сумела (точнее – не захотела) совладать с эмоциями после того, как отправила мяч в аут, проиграв гейм.

– [Соболенко] В п***у бл**ь это все.

– [Судья] Предупреждение мисс Соболенко за выбитый мяч из корта.

– [Соболенко] Да иди ты н***й.

Интересно, что недавно российского теннисиста Андрея Рублева дисквалифицировали с матча 1/2 финала в Дубае против Александра Бублика за то, что он назвал линейного судью «дебилом». К Арине никаких санкций не применили.

К слову, после поединка с Калининой Соболенко разбила ракетку.

ВИДЕО. Соболенко послала судью н***й во время матча с Калининой в Майами

Оцените материал
(61)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 40
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Андрій Заліщук
бидло картопляне, ненавиджу її...ви згайдате чи був такий хоч один випадок з українцями чи українками, щоб наші так по-хамськи вели під час тенісного поєдинку, тільки кацапи і бульбашня потрапляє в таке
KIEWADIM
Ото вся звірина сутність рашистів виривається на волю. Як взагалі їх пускають до міжнародних змагань?
Octopus
Результат 20 лет одебиливания масс. Тригада, слово пацантре, галустян продакшн вырастили поколение быдла под стать своей воровской власти.
steelmaker
яке воно кончене. А ще типу дівчина...
Archie1991
В результаті сама і полетіла в п**ду і пішла на х** з турніру )))
shakhtarforewer
Ото тупа тварина(((
Умник
3 гоблина которые вносят бычку в теннис рублев медведев соболенко, наказывать жестко, вплоть до снятия очков, есть определенные правила этики на матчах.
Mykhailo Gordienko
Потрібно дивитися правила (що там ці правила говорять - штраф, бан, дискваліфікація). Якщо порушила - автоматична та миттєва дискваліфікація з цього турніру. Бажано з баном на 1 місяць.  
Наступне порушення - бан на 3 місяці.  
Ще порушення - бан на рік.  
Матюки в такій формі на будь-якій мові в тенісі - це дискваліфікація.
Але тут ще й потрібно слідкувати за порядністю та професійності судді на вишці. І теж застосовувати санкції за грубі, навмисні помилки.
anacreon
Джоковича за вибиття м'яча зі злості - вигнали з US Open зі словами, що не можна так сильно бити м'яча і не дивитися, куди він попаде.  М'яч Сабаленки міг спокійно комусь на голову впасти. Але їй попередження.
Взагалі помітили, як WTA робить постійні ці дивні поблажки для Сабаленки? Коли Осака сказала, що не буде давати прес-конференції після матчу, бо її психічний стане не дозволяє і їй психологічно важко це робити, то вони її заставили на них ходити, пригрозивши наслідками. Після чого вони закінчила кар'єру невдовзі через психічний стан.
При цьому коли Сабаленку запитали про війну на прес-конференції і вона образилася, то їй одразу дозволили не приходити на наступну. Чи що там було.
Зараз знову - помер її колишній хахаль - і вони дозволили їй не ходити на прес-конференції. При цьому у багатьох тенісистів помирають близькі родичі і ніхто не робить їм послаблень. При цьому Сабаленці взагалі пофік на того колишнього.
Sashamar
Слухайте, ну навіщо стільки уваги цій хвойді. Ми що, дізналися щось нове? Ні, чергова новина з серії "собака вкусила людину". Але це не новина.
grifon.
а судья її послав за кораблем?
hater of haters
Ну то хай наші медіа, твіттер-воїни розганяють цю тему. Бидло повинно отримати по заслугах. 
ulefka
тупа кобила
Максим Колісник
Сумніваюсь що у Сабаленки (Сабаленка) є та сама п*да
RomeoBoss
І,що не вже цего монстра ні хто не
діскваліфікують на завжди!
Або знову зроблять вид,що нічего не сталось! Федерация має зробити висновки. Бо це нечто, веде себе як еї президент, безнаказно.
Flashback
У нее же очевидное расстройство, нужно к психиатру
Muskrat2
А як би дали ніж, воно відрізало б комусь вухо.
Павло
Добре, що тільки послала, бо ще й показати могла 
Выталкиватель парашутистов
Народ наш просто не имеет возможности лично присутствовать на таких соревнованиях А их насмотрелся очень много. И поведение расеян на корте такое-же как у этой полубабы-полумужика. Площадная брань на зрителей, соперников и арбитров.И тут правильно заметили - реакции со стороны функционеров федерации по отношению к расеянам почти никакой. Ларчик открывается просто, зайдите на сайт этих организаций и почитайте, сколько там расеян в руководящих органов, и сколько денег они вкладывают в жинедеятельность АТР и ВТА.