Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2033
0

БАХОВСЬКИЙ: «Нам не вистачило кінцівки»

МФК «Рівне» - «Шахтар» - 2:5. Післяматеві коментарі

БАХОВСЬКИЙ: «Нам не вистачило кінцівки»

Головний тренер «Шахтаря» Олег Солодовник:

- Перш за все, в Рівному досить незвичний майданчик – глядачі знаходяться досить близько від футболістів. По-друге, ми чудово знали бойовий характер команди господарів, з якими грати досить важко - особливо на їхньому майданчику. Тому ми готувалися до важкого двобою. З перших хвилин на майданчику вирували пристрасті, обидві команди грали на високих швидкостях. Щоб перевести гру у спокійне русло потрібно було забити гол. На жаль в першому таймі, чи то хлопці не налаштувалися на гру, чи не були готові до такої гри суперника, але гра нам можна сказати не вдалася. А ось після відпочинку «Шахтар» виглядав краще за МФК «Рівне». Загалом, під час перерви ніякої накачки не було, адже реально чемпіонат вже добігає до логічного завершення. Але не дивлячись на це «Шахтар» - це все-таки ім’я, клубу 10 років і нам би хотілося б дограти чемпіонат без втрат. Якщо брати до уваги загалом чемпіонат, то виступом команди повністю я не можу бути задоволений. Але це як в житті – є біла полоса, а є чорна. Я думаю, що цього року в нашого клубу чорна полоса. Причина напевно в тому, що ми розгубили очки там де не повинні були цього робити – тобто в матчах з середняками, адже з «Таймом» ми очки поділили.
Користуючись нагодою хочу привітати всіх з святом Перемоги і побажати всього самого найкращого.

Головний тренер МФК «Рівне» Юрій Баховський:

- Я почну з того, що ми грали сьогодні з найкращою командою – чемпіоном України. Ця команда має змогу закликати до своїх рядів найкращих українських футзалістів – збірників України, якщо їм і цього не вистачає, то вони запрошують бразильців – чарівників м’яча, або ще кращих футболістів. Я рахую, що ми сьогодні напевно, як мінімум півтора тайми, зіграли достойно, на рівних. Були навіть певний час попереду, згодом скорочували відставання до мінімуму. Нам не вистачило кінцівки. Ми попереджували футболістів про те, що суперник сьогодні досвідчений і майстерний, тому помилок не пробачає, навіть напівпомилок. А ось ми якраз їх і допустили наприкінці гри - по молодості, по недосвідченості, тому і пропустили голи. А сама гра, на мою думку, чудова – могли внічию зіграти, могли і виграти, якби не пропустили наприкінці два м’ячі. Окрім того, хочу зауважити, що в міні-футбол важко грати в травні місяці. Адже це зальний вид спорту, а в цей час в нашому приміщенні спекотно, задушливо.
Підсумовуючи гру зауважу, що претензій ні до кого зі своєї команди не маю, думаю, що гра сподобалася усім. Майстерність наших футболістів росте і ми сподіваємось, якщо все буде нормально на наступний сезон будемо давати бій всім суперникам.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Сборная Украины U-19 разгромила команду Венгрии в первом товарищеском матче
Футзал | 20 апреля 2024, 21:10 0
Сборная Украины U-19 разгромила команду Венгрии в первом товарищеском матче

Украинские футзалисты забили соперникам пять мячей

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.