Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
|
25753
39

Легенда АПЛ высказался о Зинченко после матча с Ноттингем Форест

Пол Скоулз – о том, что Александр играл в полузащите

Легенда АПЛ высказался о Зинченко после матча с Ноттингем Форест
Getty Images/Global Images Ukraine. Александр Зинченко

Легендарный полузащитник «Манчестер Юнайтед» Пол Скоулз высказался о защитнике Александре Зинченко после последнего матча «Арсенала» с «Ноттингем Форест» (2:1). Скоулза не впечатлила тенденция украинца переходить с позиции крайнего защитника в полузащитника.

«Когда фулбек идет на позицию центрального полузащитника – это обидно для центрального полузащитника. Думаю, что ему нужно говорить, чтобы он убирался оттуда», – сказал Скоулз.

Недавно Артета провел с Зинченко не самый приятный разговор после матча АПЛ.

Оцените материал
(54)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 39
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
TarasTaras94
Я ніколи не думав, що зірки англійського футболу такі клоуни і мислять у таких категоріях. Ну одне діло критика, а це що таке? Він думає, що Зінченко сам вирішив так грати? тим більше, що вчора видав дійсно сильний матч. Але тенденція не здорова, бо це не схоже вже на критику, його просто пизд*чать за будь-яку помилку як за автогол якийсь і навіть за дійсно сильні матчі. Цікаво чи витримає Сашко, бо в його грі дуже важлива концентрація 
Olena Pershko
они реально не  понимают  что это указание тренера?
Віктор Коробка
Якщо тренер каже фулбеку постійно зміщуватись на позицію центрального півзахисника і це приносить суттєву користь команді - то він повинен це робити, незважаючи на те, що там кажуть колишні легендарні зірки "МЮ" та інших клубів. Бо коли цих зірок беруть тренерами, щоб вони втілили своє бачення гри на практиці, то 90% з них виглядають на тренерському містку просто нікчемами, бо одне діло - гарно грати в минулому та базікати про інших в сучасному, а зовсім інше - робити результат на тренерському поприщі.
Bombardini
Із Зіни ніякий захисник з багатьох причин, з причини антропометрії в тому числі. Ну не бігунок він і не чистильник, який відбиратиме м'ячі разом з ногами. АЛЕ! У півзахисті він дуже класний гравець. Те, що такого гравця використовують у захисті - додає команді атакувальних якостей, але мінусує захисні. Я не думаю, що Артета цього не розуміє. Більш того скоріш за все це свідома установка від нього. А про захисні якості Зіни - ну спробуйте поставити на фланг захисту того ж Едегора, Сака чи Мартінеллі. Вони бездоганно гратимуть у захисті?
Swed
Зинченко - 7.7.
anacreon
Але взагалі ці розмови це прикольно для статусу гравців. Зіна в Сіті був "мальчік на задворках, якого чогось ставлять у старт і який не заслужив бути в цьому клубі". 
Як прийшов в Арсенал, то став зіркою АПЛ, його знає кожна собачка, кожен колишній алкоголів Арсеналу чи Манчестеру. Без кінця обговорюють його і вираз "зіграв роль Зніенчка" увійшов у словник футбольних змі та експертів і тепер подібних крайніх захисників будуть часто так називати.Мудрик страждає, але все одно його всі знають.Про Луніна всі тепер знають.
А Ярмоленко, Реброва та Малиновського  особливо і не знають. Скандалів не було, грали так-сяк, не в топах.  Писати кожен тиждень нема про що.Навіть Вороніна в Ліверпулі  до цих пір чудово помнять. Бо дурацький хвостік, бісив фанатів і з дружиною одягалися смішно, через що попадали в пресу
 
Pychnenko
Зинченко играл на пристойному уровне. Я не стану подбирать более сильные слова. Это уровень Арсенала. Да, хотелось бы, чтоб в штрафной орудовал непотопляемый форвард-авианосец (линкор), а не легкие крейсера Сака и Мартинелли. В этом вся суть нынешнего Арсенала. В подвижной схеме Артреты, Зинченко играет незаменимую роль эсминца. Он и бомбы если надо и прикроет если что... Где они еще найдут такого и за такие деньги?
umnuy2
английский леоненко этот сколз
grifon.
звичайно, краще ж рахунок 1:1, ніж виграти
Tasha19
Коли фулбек йде на позицію центрального півзахисника, то він просто виконує тренерську установку.
anacreon
О, черговий колишній алкоголік. Дивно що цього разу не Арсеналівський. і знайшли манчестерського.
Цікаво, чи дурень розуміє, що це пряма установка тренера, а не Зіна ходить туди, бо нудно на своїй позиції. Там в статті розповідається, що цей старпер в принципі не любить, що гравці стали зміщатися в центр. Бо при його молодості такого не було і він не розуміє, що футбол змінився. 
Александр
Он хороший игрок но никогда не был защитнтком .просто у гвардиолы в какой момент не оказалось левого защитника и он решил попробовать зинченко потому что любую другую.позицию.он бы не потянул 
Viktor Shuper
дурниці, Зінченко вчора зіграв топово навіть незважаючи на те, що в пропущеному голі є і його вина. він постійно загострював гру, завдяки його передачам Арсенал вчора міг забити 2-3 м'ячі. я взагалі думаю його потрібно в півзахист ставити, він чудово бачить поле
fedd1979
А як же всі оцінки за гру? Які в Зінченка кращі у тому числі й за центральних півзахисників. 
🔱Avtoigor🔱
Як можна Сашка ставити у захист?!? Пля це якийсь нонсенс, не розумію, це не його позиція, який з нього захисник?!
На ворота поставте вообще буде заєбісь
Harun Bakircioğlu
Да, Пол, эта тактика полное дно, рассчитана на медленные сидящие в обороне ноттингем форесты. Как только Ливерпуль, то Салах показывает мастер-класс почему нельзя оголять фланг.
luceorius
 Здається, Каррагер свого часу слушно зауважив, що Зінченко хороший гравець проти суперників з нижньої частини таблиці АПЛ. І вчра Зінченко ці слова  успішно підтвердив, навіть вкиданням із - за бокової зробив асист. А от Артета міг би і раніше замінити Зінченка, зважаючи на появу у складі суперника свіжих гравців. 
Андрій Шевченко
Обіссяв седана....і правильно.