Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2975
0

Тайм - Планета-Мост - 4:1: Ще один крок до чемпіонства

Киевляне не смогли остановить лидера

Тайм - Планета-Мост - 4:1: Ще один крок до чемпіонства

Черговий крок до чемпіонського титулу «Тайм» зробив у Львові перед власними уболівальниками у поєдинку із київською «Планетою-Міст».

З перших хвилин поєдинку здалось, що на майданчику лише одна команда – це «Тайм». Хвилин з п’ять гості навіть мріяти не могли, щоб перейти половину майданчику. Двічі своїми гарматними ударами тривожив гостей Легчанов. І якщо у першому випадку м’яч пішов на кутовий, то у другому – постраждала штанга, якій, напевно, було дуже боляче.

Після такого стартового натиску львів’яни дещо заспокоїлись. «Планета» почала час від часу тривожити захист «Тайму», але все-таки атаки львів’ян були гострішими. Вже на 9-й хвилині гості мали 5 командних фолів. І на цій ж хвилині заробили і шостий. Раєвський сфолив на Легчанові, сам постраждалий виконав вирок із семи метрів – 1:0.

Здавалось, що перемога львів’ян буде беззаперечною. Але у середині тайму як грім із ясного нема своє слово сказав Задорожний. Він обіграв захисника і з 9 метрів пробив повз Кардаша.

У другому таймі підопічні Станіслава Гончаренка були змушені виривати перемогу. Але на початку другої половини гри у них нічого не виходило. «Планета» дуже грамотно захищалась, і вміло атакувала, навіть, можна було подумати, що кияни фаворит матчу.

Але «Тайм» все-таки забив. Це Легчанов відкликнувся на простріл Овсяннікова зліва. І відразу Легчанов ледь не зрізав м’яч у власні ворота після розіграшу кутового, але обійшлось. Мінімальний рахунок тримався до останніх хвилин поєдинку, коли Косенко вийшов п’ятим польовим. От тоді «Тайм» забив ще два голи. Збільшив свій бомбардирський реєстр найкращий нападник чемпіонату Максим Павленко.

Післяматчевий коментар

Станіслав Гончаренко (головний тренер «Тайму»)

- Більшість гравців «Планети-Міст» грали під Вашим керівництвом у «Інтеркасі». Чи чимось здивували вони сьогодні?
- Настроєм на гру. І не здивували, а підтвердили, що у свій час працювали під моїм проводом. Тому що у них залишилось таке відношення до гри, настрій, спортивний характер і злість, дисципліна. Тому гра нам далась дуже важко. Також проблема в тому, що більшість гравців «Планети» знають мої принципи, моє відношення до роботи. Це їм допомагало вміло опиратись на майданчику.

- Що Ви сказали у перерві своїм підопічним?
- В перерві, я сказав, що нам треба заспокоїтись і зрозуміти. Потрібно взяти м’яч і просто виграти 2:1. Ми неправильно повели себе у першому таймі, коли хід гри був такий, що ми мали розвивати свою перевагу. Але ми це не використали. І в результаті помилились. Деякі гравці неготові до гри. Не буду називати прізвища.

- Чепорнюк?
- Чепорнюк грав на уколах. В нього сьогодні день народження і я не мав права ні кричати, ні вимагати, тільки просити. І в Якуніна також міні-травма. Але у обох воля і характер. І ще один-два гравці не повністю підготовились до гри.

- На свята відпускаєте гравців?
- Вихідний тільки у неділю. Ніхто нікуди не їде, адже у нас вже 24 квітня відповідальна гра проти «Шахтаря». В понеділок буде легка пробіжка, а з вівторка будемо готуватись до гри проти «Шахтаря».

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львов) – «Планета-Мост» (Киев) – 4:1

«Тайм»: Кардаш (Иваняк, 16) – Якунин, Кондратюк, Овсянников, Легчанов – А.Бондарь, Чепорнюк, Д.Бондарь, Павленко.
«Планета-Мост»: Раевский – Дяк, Шайтанов, Косенко, Шуст – Шевченко, Москалюк, Задорожный, Корнийчук – Мельник.
Судьи: Игумнов, Кравченко (оба – Сумы).
Голы: Легчанов (9,27), Павленко (40,40) – Задорожный (15).
Предупреждения: Овсянников (29) – Раевский (9), Мельник (29), Шуст (29), Шевченко (38).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде
Футбол | 25 апреля 2024, 00:13 7
Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде

Украинский вратарь хочет повышения зарплаты

В Челси принято решение о будущем Мудрика
Футбол | 24 апреля 2024, 19:01 4
В Челси принято решение о будущем Мудрика

«Пенсионеры» расставили приоритеты в отношении украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.