Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2488
0

ТВД - МФК Ровно - 4:3: Выстраданная победа

Львівський клуб продовжує боротися за третє місце

ТВД - МФК Ровно - 4:3: Выстраданная победа

Перебіг матчу за участю одного із претендентів на бронзові медалі «ТВД» й одного із аутсайдерів ліги «Рівне» змусив згадати, що стартові матчі після повернення із збірної «теведистам» даються вкрай важко. Частенько команда Романа Ковальчика підкидувала неприємний сюрприз своїм прихильникам і втрачала надважливі очки, яких потім ой як бракувало для вищого підсумкового місця. Ледь не «попалився» «ТВД» і цього разу, але дуже своєчасно після чергового пропущеного м'яча забив Юрій Хавер і доля матчу вирішилася на користь «ТВД» - 4:3.

Хоча якихось тривожних симптом ми не помічали під час першої половини гри. Уже на 30-й секунді кращий голеадор львів'ян, гравець збірної України Євген Рогачов у притаманному лише йому стилі розхитав Володимира Сондака й лівою скерував м'яча у лівий від воротаря кут - 1:0. Від другого голу в дебюті гри рівнян врятувала поперечка після потужного пострілу Романа Вахули. Згодом Рогачов викотився віч-на-віч з Чемерисом, який виграв цю мікродуель. Він же кінчиками пальців парирував удар Сільченка після розіграшу штрафного.

Та в іншому епізоді ні Чемерис, ні захисники «Рівного» не зупинили Мирона Кіндія, котрий скористався зручною передачею Василя Дениса й головою увігнав м'яча у сітку воріт - 2:0. Вочевидь, саме перевага у два м'ячі дещо заспокоїла й розслабила гравців «ТВД», які раз-по-раз почали помилятися. Огріхи своїх партнерів підчищав Андрій Мельник, а в інших епізодах гравці атаки «Рівного» хибили. Натомість, як не забив Рогачов після того, як Чемерис відбив удар Маржановського прямо перед собою, залишається лише здогадуватися...

Початок другого тайму відзначився кількома помилками «теведистів» і врешті-решт гості скоротили рахунок зусиллями Волоха та Кравчука. Минає ще чотири хвилини й ті ж гравці знову опинилися в центрі уваги: тепер передачу віддавав Кравчук, а завершував атаку Волох - 2:2.

На щастя, такий рахунок тримався недовго, бо Засенко діагональною передачею знайшов вільного Вахулу й той не залишив шансів Чемерису - 3:2. Та на цьому  помилки «теведистів» не закінчилися й черговим подарунком скористався настирливий Сондак - 3:3.

Та останнє слово було за підопічними Романа Ковальчика. Гостям з Рівного не допоміг і п'ятий польовий гравець, роль якого виконував Басіч. Два удари Жовтуна «теведисти» спільно з Мельником нейтралізували й здобули таку вистраждану, але важливу перемогу.

Роман ЦЮНЯК

«ТВД» (Львів) - МКФ «Рівне» - 4:3

«ТВД»: Мельник - Вахула, Маржановський, Рогачов, Засенко - Хавер, Денис, Кордоба, Сільченко - Цимбаляк, Кіндій.
«Рівне»: Чемерис - Петрик, Сондак, Басіч, Дармовіс - Волох, Жовтун, Жак, Кравчук
Арбітри: Дараган (Київ), Чупіс (Миронівка).
Голи: Рогачов (1), Кіндій (7), Вахула (30), Хавер (36) - Кравчук (24), Волох (28), Сондак (35).
Попередження: Хавер (18) - Кравчук (15).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Байер снова победил. Банда Алонсо повторила абсолютный рекорд всех времен
Футбол | 05 мая 2024, 21:13 2
Байер снова победил. Банда Алонсо повторила абсолютный рекорд всех времен

Леверкузенцы в матче 32-го тура чемпионата Германии разгромили «Айнтрахт» Франкфурт

Федорчук назвал клуб, который может возглавить Максимов
Футбол | 06 мая 2024, 12:08 6
Федорчук назвал клуб, который может возглавить Максимов

Известный тренер считает, что коуч рассчитывает получить работу в «Полесье»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.