Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2193
0

ТУРКІН: «Намагалися переграти Рівне їхньою ж зброєю»

МФК «Рівне» - «ЛТК» - 1:3. Післяматчеві коментарі

ТУРКІН: «Намагалися переграти Рівне їхньою ж зброєю»

Головний тренер «ЛТК» Валерій Туркін:

- Ми сьогодні намагалися переграти МФК «Рівне» їхньою ж зброєю, протягом гри граючи другим номером. І хочу зазначити, що контратаки в нас виходили краще і частіше, аніж у рівнян.  Але разом з тим підкреслю, що в Рівному дуже хороша команда, просто їм трошки не вистачило влучності на завершальній стадії атаки, а якби вони реалізували всі свої моменти, то рахунок у матчі був би зовсім іншим.

Головний тренер МФК «Рівне» Юрій Баховський:

- У першому таймі йшла позиційна боротьба. На початку гри завжди суперники придивляються один до одного і тому ведуть гру озираючись на тили. По грі в першому таймі важко віддати перевагу будь-якій з команд. Гол, який ми пропустили на 15-й хвилині, був не обов’язковим і тим більш зовсім не логічним. Ми не повинні були його пропускати. А в другому таймі ми повністю переграли «ЛТК», замкнули луганчан на їхній половині поля. Правда, моментів створювали не стільки, скільки б хотілося. Було дуже багато браку в передачах, навіть не можу назвати причини. Будемо розбирати гру.

Загалом моментів створили не мало і навіть за 15 секунд до закінчення гри був чудовий момент, м’яч катався по лінії воріт, але так і не влетів у ворота. Не забиваєш ти, забивають тобі – це закон футболу. У міні-футболі часто виникають голеві моменти і їх потрібно реалізовувати, тоді результат буде інший.

Сьогодні наші футболісти не виглядали свіжими. Хоча ми і дали їм можливість відпочити. Можливо, провівши 12 матчів, ми вже трохи «наїлися», адже ігри проводяться набагато частіше, а ніж минулого сезону, коли ми грали через тиждень, через два.  А зараз матчі відбуваються в основному через три-чотири дні. Останню гру ми проводили в Донецьку, а це досить дальній переїзд. Окрім того, досить важка гра з лідером «Шахтарем» забрала досить багато сил.

Не малу роль зіграло суддівство у звітному матчі. Не погоджуюся з рішенням арбітра, який вилучив з поля нашого голкіпера Щербакова. Це порушення тягнуло лише на жовту картку, але ні як не на червону. Звичайно, це вплинуло на нашу гру. Ми пропустили другий гол граючи в меншості і звичайно, що суддівське рішення поламало малюнок гри. Окрім того, Сергій Щербаков, як мінімум, вимушений пропустити одну гру. Але в нас є два молодих воротаря, надамо їм шанс, нехай проявлять себе. 30 грудня у Львові ми проводимо останню в 2008 році гру з місцевою «Енергією» - віце-чемпіоном України.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.