Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1905
1

ТВД - ЛТК - 1:2

Стали, як всі

ТВД - ЛТК - 1:2

До цього туру «ТВД» залишався єдиною командою, яка ще не знала гіркоти поразки у цьому чемпіонаті. І хто б міг подумати, що саме у матчі із луганським «ЛТК» підопічні Романа Ковальчика зазнають першої поразки у сезоні. Тим більше «ЛТК» грало без свого колишнього лідера Валентина Цвєлих, якого недавно відрахували з команди. Але незважаючи на це луганчани вміло захищались і гостро контратакували. Ще й з найкращої сторони проявили себе молоді гравці з другої команди Максим Безсалов і Євген Смоловік, які й стали авторами двох голів.

«ТВД», як і годиться, захопив ініціативу і почав обстрілювати ворота Сагайдаченка. І якщо удари Дениса і Кордоби були неточними, то Цимбаляк примусив вступити в гру воротаря гостей. Луганчани несподівано на 5-й хвилині відкрили рахунок. Вахула обрізався у нападі, Безсалов перехопив м’яч, вийшов сам на сам із воротарем і чітко пробив повз Мельника. Припустивши кількох помилок у першому таймі, після перерви Вахула вже не з’явився на майданчику. 

Незважаючи на пропущений гол львів’яни далі атакували ворота гостей. Ударів львів’яни завдали дуже багато, але блискуче діяв воротар, який парирував удари Кордоби, Чеботарьова, Дениса, Вахули. А «ЛТК» знову провів гостру контратаку, в результаті якої лише стійка воріт врятувала «теведистів» від гола Смоловіка. На 17-й хвилині Рогачова вивели майже на побачення із воротарем, але той з 6-ти метрів пробив мимо. Загалом не йшла гра сьогодні ні в Рогачова, ні в Вахули, відчувалась також відсутність Сільченка.

У другому таймі гра відбувалась у тому ж ключі. Всі удари «теведистів» по воротах навіть не порахуєш. А гості знову провели кінжальну контратаку. Тменов зіграв на Смоловіка і той заставив Мельника знову витягувати м’яч із сітки. З 33-ї хвилини львів’яни грали вп’ятьох, але навіть граючи у меншості луганчани дуже вміло захищались. Підопічні Романа Ковальчика таки забили гол престижу (Маржановський п’ятою після пасу Хавера), але це вже нічого не вирішувало.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львів) – «ЛТК» (Луганськ) – 1:2

«ТВД»: Мельник – Хавер, Кордоба, Чеботарьов, Денис – Вахула, Маржановський, Рогачов, Цимбаляк – Кіндій.
«ЛТК»: Сагайдаченко – Безсалов, Ятло, Журба, Івонко – Дрьомов, Юрков, Тменов, Смоловік.
Арбітри: Кравцов (Київ), Банасько (Фастів).
Голи: Маржановський, 40 – Безсалов, 6; Смоловік, 28
Попередження: Юрков, 34.

Удары (в створ) 27 (16) – 8 (5).
Зрители: 300.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ ЗДЕСЬ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

РЕЙТИНГ «ЗРИТЕЛИ»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Nigmatullin
красавцы ЛТК, не ожидал