Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1213
0

УТ-1 відкрило у Варшаві постійний корпункт під ЧЄ-12

Спостерігати за підготовкою Польщі будемо з Варшави

УТ-1 відкрило у Варшаві постійний корпункт під ЧЄ-12

У Варшаві сьогодні відкрито кореспондентський пункт Першого Національного телеканалу України УТ-1, передає власний кореспондент УКРІНФОРМу.

Заступник міністра закордонних справ України Костянтин Єлісєєв з цього приводу відзначив, що такий крок є вагомим внеском у зміцнення стратегічного партнерства між Україною та Польщею. «До зміцнення економічної, політичної та культурної співпраці між нашими країнами ми додаємо підґрунтя у сфері інформаційної співпраці», - відзначив український дипломат.

Він повідомив, що вперше в історії відносин України з країнами Євросоюзу та НАТО, відкривається кореспондентський пункт Українського національного телебачення. Костянтин Єлісєєв назвав символічним відкриття корпункту власне у Варшаві через стратегічне сусідство та спільність поглядів з різних питань міжнародної політики. На його переконання, значний досвід Польщі, як члена ЄС та НАТО, допоможе Україні реалізувати свої європейські та євроатлантичні прагнення.

Заступник міністра закордонних справ України наголосив на особливій важливості відкриття корпункту УТ-1 у світлі спільної організації Євро-2012. «Україна розглядає організацію турніру як великий інвестиційний, соціально-економічний проект на середньострокову перспективу», - підкреслив важливість спільного проведення турніру дипломат. К.Єлісєєв висловив також сподівання, що польське телебачення незабаром відкриє корпункт у Києві, щоб між країнами існував «єдиний потужний інформаційний фронт».

Президент польського телебачення (TVP) Анджей Урбаньський, у свою чергу, відзначив, що корпункт УТ-1 є першим іноземним інформаційним представництвом при TVP. «Це сприятиме тому, що ми більше знатимемо один про одного», - заявив він. Керівник польського телебачення підкреслив особливу важливість зростання українського інформаційного представництва у Польщі у контексті проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

komitet12.org.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Сборная Украины обыграла Литву и повысилась в классе
Хоккей | 03 мая 2024, 21:47 37
ЧМ по хоккею. Сборная Украины обыграла Литву и повысилась в классе

Украина стала лучшей командой Дивизиона 1B

Украина узнала соперников в отборочном раунде Евро-2025 U-19
Футбол | 03 мая 2024, 22:23 1
Украина узнала соперников в отборочном раунде Евро-2025 U-19

Команда Михайленко попала в группу с Нидерландами, Словенией, Казахстаном

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.