Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 24 ноября 2021, 05:29
2206
0

PUMA презентує сезонну колекцію технологічного екіпірування

І нові бігові кросівки лінійки NITRO для трейлу - VOYAGE

| Обновлено 24 ноября 2021, 05:29
2206
0
PUMA презентує сезонну колекцію технологічного екіпірування

Не дивлячись на те, що сучасне життя перевантажене подіями, в PUMA впевнені, що спорт має залишатися частиною історії кожної людини. Ажде в умовах сьогодення підтримка власної форми це не тільки тренд останніх років, але й життєво важлива необхідність! Саме тому експертами компанії було розроблене екіпірування, що дозволяє тренуватись за будь-яких умов і там, де зручно саме вам!

У колекцію увійшли жіночий та чоловічий комплекти, які складаються з термотекстилю, бігових лосін та штанів, утеплених технологічних жилетів з біговою геометрією, курток, шапочок, перчаток, утеплювачів шиї та бігових рюкзаків з місцем для гідратора.

Окремо хочеться зупинитись на нових представниках супер-технологічної бігової лінійки NITRO – VOYAGE.



VOYAGE NITRO – це кросівки, здатні вийти за рамки звичайних міських пробіжок і відкрити біг з абсолютно нового боку. Як і у всієї лінійки NITRO основною перевагою цих кросівок є надлегка, пружня і максимально витривала підошва з піни NITRO (розроблена за допомогою азоту), здатна вивести біговий досвід на абсолютно новий рівень. Адже саме ця підошва вміє відробляти трасу на всі 100 і запобігати травмуванню спортсмена. А протектор PUMA GRIP зробить зчеплення з трасою міцним навіть на піску і вологому грунті.

Також, підвищити рівень комфорту і безпеки на пробіжці допоможе технологія OPTIFIT, яка відповідає за коректну посадку стопи у кросівку і запобігає скручуванню та підвертанню стоп протягом тренування. Завдяки OPTIFIT кросівки і стопи по-справжньому стають одним цілим.

Верх кросівка виготовлений з технологічного, надлегкого текстилю, що має властивість швидкого виведення вологи, а також оздоблений «бамперами» toe protect для захисту пальців ніг.

У підсумку можна стверджувати, що з екіпіруванням PUMA осінньо-зимні тренування будуть зручними, ефективними і безпечними як для професіональних атлетів, так і для аматорів.

Вся колекція - https://ua.puma.com/uk/sport/running-training/nitro.html


 

Puma
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.