Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3091
0

Анонс матча Карпаты - Ворскла

«Зеленим» по «білому»

Анонс матча Карпаты - Ворскла

У Прем’єр-лізі лише дві команди мають у свої емблемах «зелено-білі» смуги  - «Ворскла» та «Карпати», які у суботу знову вийдуть помірятися силами на поле стадіону «Україна».

З часу засновування клубів це буде вже 34-те офіційне «зелено-біле» протистояння, в тому числі 21-е в рамках чемпіонатів України. Якщо на початку національних змагань у Львові «Ворскла» виступала вкрай невдало, зазнаючи лише поразок, то в останніх трьох «львівських» зустрічах перемогу святкували представники Полтави. Загалом у 10-ти вищолігових матчах у Львові не зафіксовано жодної нічиї: 6 перемог «Карпат» та 4 успіхи «Ворскли».

До суботнього поєдинку обидві команди підійшли з некращим настроєм, зазнавши поразок в минулому турі. Та й загалом вболівальники «Карпат» вже й призабули, коли востаннє перемагали їх улюбленці. А було це ще 9 серпня в матчі проти «Іллічівця» і відтоді минуло вже шість ігор, в тому числі і одна кубкова. До того ж, в останніх трьох поєдинках підопічні Олега Кононова не можуть провести бодай одного голу. Тож, як це не прикро, але «Карпати» знаходяться в групі команд, які впритул наблизились до «зони вильоту». Білоруський наставник «Карпат» намагається вносити в корективи атакуючої ланки команди і в Луганську  досить непогано дебютував Александр Гурулі, який виступав в парі разом зі Сергієм Кузнецовим, і мав нагоди для взяття воріт.

Зрозуміло, що «Карпатам» у цій грі відступати нікуди і вони намагатимуться перервати свою «чорну смугу» виступів і поповнити очковий запас. Всі гравці здорові і тренуються згідно затвердженої програми.

Разом з тим, здолати «Ворсклу», яка у цьому сезоні зіпсувала нерви не одному українському гранду, буде не так вже й просто. На виїзді підопічні Миколи Павлова, як це не дивно, але здобули більше очко ніж вдома: 10 пунктів – проти семи, в тому числі здобувши очко і 16 серпня у Львові, зігравши внічию 0:0 з ФК «Львів».

Виведе команди на поле 42-річний киянин Олег Деревинський, за плечима якого 47 ігор у вищій лізі, в тому числі 7 матчів за участю «Карпат»: +1=2-4, м’ячі 6-10 та 4 гри за участю «Ворскли»: +2=1-1, м’ячі 9-6.

У суботу «Ворскла» вийде на поле в повністю білій формі, а «Карпати» - у зеленій. Тож чи зуміють «зелені» залишити автографи у воротах «білих» дізнаємось одразу після гри.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ спеціально для sport.ua

4 октября, суббота
«Карпаты» - «Ворскла»
Львов. Стадион «Украина». 17.00
 Арбитр: О.Деревинский (Киев)
 Прогноз sport.ua – 1:1
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.