Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Ролан Гаррос
| Обновлено 01 июня 2021, 18:04
9218
13

Я ухожу. Серена Уильямс не стала слушать журналиста после матча

Американская теннисистка не захотела комментировать свой матч на Ролан Гаррос

| Обновлено 01 июня 2021, 18:04
9218
13
Я ухожу. Серена Уильямс не стала слушать журналиста после матча
Getty Images/Global Images Ukraine

Американская теннисистка Серена Уильямс победила на старте Ролан Гаррос. В первом круге 39-летняя спортсменка обыграла Ирину Бегу (Румыния) - 7:6, 6:2.

После игры Серена не захотела давать послематчевое интервью, не дав журналисту даже задать вопрос.

«Уже поздно… Я ухожу», — сказала Уильямс и покинула корт.

Напомним, что ранее Наоми Осака отказалась общаться с журналистами, а затем снялась с Ролан Гаррос.

Оцените материал
(52)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Kanarejka
Мені здається, вона тим самим підтримала Осаку. Взагалі це спілкування одразу після гри... , я десь Наомі розумію. Теніс в першу чергу - це спорт, а не медіа, гроші, контракти і тд. Спортсмени - люди, кожен зі своїм характером, настроєм. Згадую, як Монфіса мучили питаннями журналісти після його програшу в 1 раунді (не пам'ятаю де, нещодавно), він не стримав сльози навіть. Переконана, вчинок Наомі багато тенісистів розуміють і думаю підтримують, звичайно мовчки. А от Серена вирішила таким чином, може собі дозволити.
introvert
О каком журналисте на корте речь? С экс-теннисисткой Бартоли, которая берет послематчевые вью у девушек, она вполне мило пообщалась.
Elis
Журналісти теж просто роблять свою роботи. Як і Серена, як і Осака. Коли усвідомлюєш це, то ставлення інше. І вчишся спілкуватися - чи черговими фразами, як Еліна (про те, як ти радий грати тут, спасибі організаторам і т.п.), чи віджартовуватись як Еш Барті. Вона в цьому майстер, за це її теж люблю.
А всі ці демарші. Ну трішки по-дитячому. Як би вони почувались, якби журналістів взагалі не було, ніхто не висвітлював їхні матчі. Як в нас нещодавно в Чорноморську - люди взагалі не знали що там відбувається і навіщо. Робили собі ремонт в 50 метрах від 5-ої ракетки світу.
Орлов Михаил
Ссать дюже хотела, мочегонное придавила пузыр...
никовіліст
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Ala23Triste
Спорт розрахований на глядачів, теніс не виключення! Післяматчеве інтерв'ю присутнє в більшості видів спорту й вболівальнику цікавий коментар одразу після спортивної події! Журналістська етика, це інше питання! Щодо Серени, то організатори мають бути послідовними!
vital
Наомі, Серена і Кайрі Ірвінг (баскетболіст НБА). За дивним збігом обставин усі смугленькі. Совпадение? Навряд. Усі "гноблять" темношкірих, он уже й інтерв'ю їм важко дати від своєї "лихої" долі. Навколо них одні "расисти".
KirTheKing
Але гараж!!! Серена дала ДВА интервью: сразу после матча на корте Марион Бартоли (французская экс-теннисистка, подруга Серены), и сразу после матча в студии !!!
Женя Матийчук
женская солидарность. поддержка Осаке.
Kle
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vizuals
Щось ці Серєно- Осакі останнім часом підприпухли