Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2311
0

ТВД - Планета-Мост - 2:2

Як було важко, так і залишилось

ТВД - Планета-Мост - 2:2

«ТВД» завжди важко грає проти київської «Планети». Так було ще коли «планетяни» грали у першій лізі. Тоді, два роки тому, вони зустрілись у Кубку України і після двох нічиїх 1:1, львів'яни вийшли у наступний раунд лише у серії післяматчевих пенальті. Минулого сезону львів'яни хоч і виграли обидва матчі, але із труднощами.

Але звітний матч розпочався для господарів дуже вдало. Хоча на 3-й хвилині кияни могли забити, але м'яч влучив у Вахулу, який стояв на лінії воріт. А вже на 5-й хвилині львів'яни відкрили рахунок. Сільченко зіграв з Білоусом і відкрив рахунок.

Забили «теведисти» так невимушено і просто, що здавалось, після цього голи у ворота киян посипляться, але так не сталось. Після голу кияни постійно гостро атакували. Шанс мав Шевченко, але його удар Мельник відбив ногою, згодом м'яч після удару Шпички зрикошетив від Дениса і ледь не влетів в кут, але знову воротар львів'ян був на висоті. Господарі відповіли моментами у Кордоби, але воротар киян також грав надійно. На 12-й хвилині Павло Корнійчук пробивав після удару Чернієнка, але м'яч влучив у плече Мельнику.

Вже через хвилину «планетяни» відігрались. Шпичка зі штрафного віддав передачу на Шуста, який точно поклав м'яч у нижній кут. При чому цей фол вже став п'ятим для львів'ян і за кожний наступний гості пробивали б дабл-пенальті. І таки на останній хвилині тайму Шпичка вдало прикрив м'яч корпусом після вкидування Лисенка і заробив шостий фол. Шевченко вирішив пробивати не з місця порушення, яке було десь в семи метрах від воріт, але на лівому фланзі, а з десятиметрової позначки. Мельник зреагував на удар, але м'яч від рук воротаря зрикошетив у стійку воріт і закотився у сітку. 

У перерві головний тренер «ТВД» і один із тренерів збірної України, Роман Ковальчик, провів, напевно, серйозну розмову із своїми підопічними. І майже відразу це принесло результат. На 23-й хвилині Маржановський перехопив м'яч і віддав передачу на Сільченка, який вирівняв рахунок.

Через хвилину Вахула «вистрелив» із правого флангу і на цей раз гостей врятувала перекладина. Згодом пробивав Рогачов, але м'яч накрив Лисенко. Нічийний рахунок тримався до останніх хвилин і такий перебіг подій не задовільняв «теведистів». Тому за дві хвилини до закінчення матчу Кордоба вийшов п'ятим польовим. Львів'яни довго катали м'яч і за секунд 15 до закінчення зустрічі «теведисти» розіграли комбінацію і вивели на ударну позицію Рогачова, який із 6 метрів запустив м'яч вище воріт.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» (Львів) – «Планета-Міст» (Київ) – 2:2
Голи:
Сільченко (5, 23) – Шуст (13), Шевченко (20).
«ТВД»: Мельник – Вахула, Денис, Кордоба, Рогачов – Хавер, Маржановський, Сільченко, Білоус – Цимбаляк, Кіндій.
«Планета-Міст»: Лисенко – Москалюк, Шпичка, Шевченко, Шуст – Мельник, Чернієнко, О.Корнійчук, П.Корнійчук.
Попередження: Білоус (18).

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Не Бавария. Зидан изъявил желание возглавить другой легендарный клуб
Футбол | 20 апреля 2024, 00:24 4
Не Бавария. Зидан изъявил желание возглавить другой легендарный клуб

Именитый француз может возглавить «Манчестер Юнайтед»

Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»
Футзал | 18 апреля 2024, 12:54 0
Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»

Вратарь сборной Бразилии по футзалу отметил игру Андрея Лунина против «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.