Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1795
1

Енергія - Тайм - 1:1

Гросмейстерська нічия

Енергія - Тайм - 1:1

Матч між «Енергією» і «Таймом» у Львові чекали із нетерпінням. Мало того, що це львівське дербі, яке відзначається особливим настроєм футболістів, та ще й цього року матч мав особливий підтекст, адже обидві команди претендують на золоті медалі.

Вже на першій хвилині гравці «Тайму»обрізались у нападі, але «енергетики» цим не скористались. А перший удар по воротах Іваняка завдав Кондратюк, але м'яч пролетів вище. Далі «Енергія» продемонструвала триходівку, яку завершував Луців, але Іваняк вдало зіграв на виході.

Хоч «Тайм» перший удар завдав на 5-й хвилині, але він був набагато небезпечніший, ніж всі потуги «Енергії» до того. На 9-й хвилині з кутового із правого флангу м'яч накинули Легчанову і той зльоту пробивав у дальній кут і влучив у стійку воріт. А «Тайм» свій кутовий реалізував. Бондару скинули під удар і той пробив із лівого флангу. Здавалось, що Кардаш без проблем зловить м'яч, але все-таки 0:1.

Як завжди буває після пропущеного гола, команда, яка пропустила, активізувалась і почала активніше діяти попереду. Неточно пробивали по воротах Піддубний і Якунін. «Енергетики» часто пресингували «Тайм» ще на їхній частині майданчика і ледь за це не поплатились. Павленко обрізав всю оборону «енергетиків» і Чепорнюк із центру майданчика виходив сам на сам із Кардашем, який вирішив вийти на перехоплення. Чепорнюк, перебуваючи неподалік від центральної лінії, перекидував воротаря, але не влучив у ворота. Якщо б рахунок був не відкритий, то навряд чи Чепорнюк зіграв б так по-піжонськи. Наприкінці тайму Іваняк двічі врятував свою команду після ударів Вацяка, а після удару-передачі Кондратюка м'яч із порожніх воріт виніс Дмитро Бондар.

На початку другого тайму двічі загрожували володінням Іваняка Легчанов і Піддубний, але воротар відстояв свої ворота сухими. Згодом Вацяк пробивав з правого флангу, але знову на висоті був воротар. Підопічні Станіслава Гончаренка також мали вдосталь моментів, але Кардаш також грав надійно.

Але на 34 хвилині «енергетикам» таки вдалось вирівняти становище. Триходівку Легчанов – Якунін – Овсянніков вдало завершив останній. Відразу номінальні господарі ледь не забили вдруге, але Піддубний трохи не встиг до м'яча після прострілу Легчанова. Через дві хвилини Кузик помилився у власному штрафному майданчику, але удар Піддубного парирував Іваняк, а добити м'яч у сітку Луціву не дали.

«Тайм» також міг вирвати перемогу, зокрема моменти були у Олександра Бондара і Павленка, але все-таки цього дня обидва воротарі діяли дуже майстерно і матч так і завершився внічию 1:1.

Володимир КРУПЧУК

«Енергія» (Львів) – «Тайм» (Львів) – 1:1 (0:1)
«Енергія»:
Кардаш – Якунін, Кондратюк, Овсянніков, Піддубний – Федюк, Легчанов, Вацяк, Луців – Струк, Кузь.
«Тайм»: Іваняк – Скорий , Д.Бондар, Павленко, Чепорнюк – Москвін, О.Бондар, Кузик, Кольцун.
Голи: Овсянніков (34) – О. Бондар (13).
Арбітри: В.Олійник (Київ), С.Стрілецький (Суми)

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
B.B._Kiddo
одна помилка i всi кричать «розiрвали».А в цiлому всю гру перша четвiрка рвала Енергiю,не поталанило трошки-ось i рахунок:1:1.