Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2111
1

ГОНЧАРЕНКО: «З Макаєвим вчинив як батько»

«Енергія» - «Тайм» - 1:1. Післяматчеві коментарі

ГОНЧАРЕНКО: «З Макаєвим вчинив як батько»

Юрій Кобзар, головний тренер «Енергії»: 

- Перший пропущений гол поламав нам ігровий план – за такого перебігу подій стратегічну перевагу отримував той, хто першим забивав. Було досить непросто перебудуватися, але ми зробили це і «узаконили» результат матчу – він відповідає логіці гри. Кондратюк грав тільки перший тайм тому, що отримав травму.

Станіслав Гончаренко, головний тренер «Тайму»:

- Якби забив Чепорнюк, епіцентр гри, змістився б ще більше у наш бік. Я задоволений тим, як моя команда діяла на збереження рахунку у другому таймі – не притислися до воріт, а «вижимали» суперника і перевіряли Кардаша. Шкода, що прогавили акцію «Енергії», хоча і Павленко недопрацював у епізоді на останній хвилині. Ні, не стану стверджувати однозначно, що ми втратили два очки, а не здобули одне. Шанси виграти, звичайно, були, але не більше – очевидної переваги над суперником ми не мали, тож результат матчу визнаю закономірним.

Макаєв не грав, але рвався у бій. Не випустив його з людських міркувань: Ільдар недавно відновився після травми і був ризик повторного ушкодження. Воно могло б перекреслити сподівання гравця зіграти на чемпіонаті світу. Тому тут я вчинив як батько. А Брунько просто не готовий нині грати у матчах такого рівня.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
B.B._Kiddo
где можно посмотреть таблицу чемпионата Украины?