Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
| Обновлено 11 мая 2021, 04:17
319
4

Авангард – Волынь – 2:1. Видео голов и обзор матча

Смотрите видеообзор матча 25-го тура Первой лиги чемпионата Украины

| Обновлено 11 мая 2021, 04:17
319
4
Авангард – Волынь – 2:1. Видео голов и обзор матча
ФК Авангард

В уик-энд прошел поединок 25-го тура Первой лиги чемпионата Украины.

Смотрите видео голов и обзор матча «Авангард» Краматорск – «Волынь» Луцк – 2:1.

Голы: Скотаренко, 80, Толочко, 90+1 – Приймак, 11.

События матча

90’
ГОЛ ! Мяч забил Роман Толочко (Авангард Кр).
80’
ГОЛ ! Мяч забил Денис Скотаренко (Авангард Кр).
11’
ГОЛ ! Мяч забил Владислав Приймак (Волынь).
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти может принять решение, которое убедит Лунина покинуть Реал
Футбол | 18 марта 2024, 23:23 4
Анчелотти может принять решение, которое убедит Лунина покинуть Реал

Уже в ближайшее время звездный вратарь «Реала» Тибо Куртуа вернется в состав команды

Четырехкратный чемпион АПЛ расхвалил Мудрика после матча с Лестером
Футбол | 18 марта 2024, 06:52 5
Четырехкратный чемпион АПЛ расхвалил Мудрика после матча с Лестером

Мартин Киоун высказался об украинском вингере

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Grigorio666
І ТАКОЖ ЦИРК БУВ з ФК """ПОЛІССЯМ""" і НАПЕВНО НАС ЧЕКАТИМЕ В НАСТУПНИХ ТУРАХ ЗА участю:::::::::::::::
1. Суддів
2. ЗАРОБЛЯННЯ ГРЯЗНИХ БАБОСИКІВ ФУТБОЛІСТАМИ ВОЛИНІ - """СТАВКИ""""
3. І ЗАПЕКЛА ГРЯЗНА ФІНАНСОВА і РІЗНА БОРОТЬБА 4клубів - за попадання в УПЛ тільки 3-ох
Grigorio666
ЦЕ моє пояснення(((прояснення світла для нас - вболівальників))))) щодо 2 голу на 90хв. матчу, А ТЕПЕР щодо 1 голу в ворота ВОЛИНІ на 80хв. цього матчу -------- В МОМЕНТІ ЗАКИДАННЯ М'ЯЧА ДО ВОРІТ, було грубе порушення на гравцю ВОЛИНІ, знову таки, вроді би на Приндеті, ---- ДОБРЕ ПОДИВІТЬСЯ, ПРИ ПРИЙОМІ М'ЯЧА. І ЩЕ в цьому моменті, коли забивали гол, гравець ВОЛИНІ , який перебував на лінії воріт, чомусь просто впав в свої ворота разом з футбольним м'ячем, не відбивши при цьому несильний удар, який пробивав взагалі прямісінько на цього гравця(намалював захисник)))¿?????????????????¿!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!
ЩО ВЗАГАЛІ ВІДБУВАЄТЬСЯ : "АБО ЙДЕ ОБОПІЛЬНЕ ЗАРОБЛЯННЯ КЕША САМИМИ ГРАВЦЯМИ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
АБО ЙДЕ ЗАРОБЛЯННЯ КЕША ДЕЯКИМИ 2-3-4-5 ГРАВЦЯМИ ЦІЄЇ КОМАНДИ(((не виключено, що тренер і помічники і асистенти замішані, які не з'явилися на гру)))))))))))))));;;;;;;;;;;;;;;;;; АБО ПРОБАШЛЮЄТЬСЯ ЗА ЛАМАННЯ позитивних РЕЗУЛЬТАТІВ для ФК "ВОЛИНІ" олігархатом клубів ФК "АГРОБІСНЕСА" і ФК "МЕТАЛІСТА 1925" і можл. ФК "ЧОРНОМОРЦЯ"((( ОДЕССА і ВИЩА ЛІГА?!!!!----- А ЦЕ БАБОСИКИ і в подальшому розвиток клубу і спонсори клубу++±+++++++++++++++++++++++++++ вболівальники+++телетрансляції і нет+++збільшення ціни самих гравців+++ігри з першою трійкою УПЛ(з ШАХТАРЕМ, з ДИНАМО, з ЗОРЕЮ, з ДЕСНОЮ, з ВОРСКОЮ, з ДНІПРОМ і тд.))))))))))) ----- КОРОЧЕ КАЖУЧИ ОДНІ ПЛЮСИ І БАБОСИКИ і жодних мінусів------------ тільки подумати за виграші з першої трійки башлятимуть постійно їхні конкуренти!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
АБО ТАКОЖ ЧУЖИМИ РУКАМИ(((суддівськими і можлива нагорода та заохочення інших середняків, яким нічого не потрібно було))))------- ДОБРЕ РОЗМІРКУЙТЕ:::::: """""ЧИ ПОТРІБНО РВАТИ ЇМ ПУПА???? """""Якщо не має жодного смисла цим командам для цього((((ні турнірне значення ні іншого смислу))))) ---- """РВУТЬ ЖОПУ за ВИЩУ ЛІГУ ці 2-3клуби"""?????????;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;
АБО ХТОСЬ З ГРАВЦІВ ЧИ ОТОЧЕННЯ КЛУБУ почало грати на ставках(конторах)) адже вони Є ДУЖЕ ПРИБУТКОВИМ теперішнім БІЗНЕСОМ, -----------------------""""ЦЕ НАЙКРАЩИЙ БЕЗПРОГРАШНИЙ ВАРІАНТ НА СЬОГОДНІ ДЛЯ ГРАВЦІВ, як вони вважають(((((((для прикладу матч МИНАЙ - ШАХТАР, і ОСЬ ТАК ПРИБЛИЗНО ЦЯ БЕЗПРОГРАШНА ЛОТЕРЕЯ ВИГЛЯДАЄ ::::::
1. Поставив і зіграв на КОНТОРУ, закинув 50₴ виграв 250₴.
2. Поможуть судді і власники клубів, що рвуться в УПЛ.
3. Заохочені фінансово гравці клубів-середняків.
4. В подальшому збільшення прибутків клубів, зростання цін на гравців, вболівальники на стадіонах, телетрансляції, зарплата, премії і ТД .
5. А САМЕ ГОЛОВНА БОЛЯЧКА ВСІХ, ЩО ЧЕКАТИ НІХТО НЕ ХОЧЕ, ЗАРОБИТИ ГРОЮ і МАЙСТЕРНІСТЮ, А ХОЧЕТЬСЯ НЕХАЙ НЕБАГАТО, АЛЕ ЧИМ БИСТРІШЕ ЗАРОБИТИ БАБОСИКІВ, ЗЛИВАЄМО і БУДЕМО ЩАСЛИВІ
Grigorio666
ВИ УВАЖНО ДИВИЛИСЯ ОСТАННІ МАТЧІ ВОЛИНІ::::::::::::::::::: з ПОЛІССЯМ 1:0 і з АВАНГАРДОМ ???????¿????.?..???!...??????!?!???????????????????????
ПРИДІЛІТЬ БУДЬ-ЛАСКА УВАГУ -------- з АВАНГАРДОМ (КРАМАТОРСЬК)) на 90хв. матчу НЕ ЗРОЗУМІЛИЙ ПЕНАЛЬТІ в ВОРОТА ВОЛИНІ((((футболіст Приндета навіть не ставив ногу,
і не відбирав м'яча в гравця Авангарду, міг і забивати гравець якби не малював ПЕНАЛЬТІ)) а також в Приндети був """ступор гравця""" і його руки були підняті взагалі до гори(вверх))) --------"""""НЕ ТОРКАВСЯ і НЕ ЧІПАЮ, не стріляйте, БО ЗДАЮСЯ"""""
Grigorio666
АБО ВОЛИНЬ ЗЛИВАЄТЬСЯ САМА АБО БІЛЬШЕ ВСЬОГО ХТОСЬ керівництва(((ЗАМОЖНИХ ЛЮДЕЙ))))) трьох клубів: А ЦЕ : ЧОРНОМОРЕЦЬ, АГРОБІЗНЕС, МЕТАЛІСТ 1925 - ПОДИВІТЬСЯ ДВА ПОПЕРЕДНІ МАТЧІ ЗА УЧАСЮ ФК "ВОЛИНІ" ТОПЛЯТЬ і ПРОПЛАТИЛИ ((((( АБО СУДДЯМ АБО в самій команді і можливо не одна ОСОБА ЗЛИВАЄ ВИХІД КЛУБУ в ВИЩУ ЛІГУ?¿??????!!!!!!!!!!!!!!!!!¡¡!!!!!!!!!!