Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1963
0

ШАЛФЄЄВ: «Були готові до запеклої боротьби»

МФК «Рівне» - «Контингент» - 1:3. Післяматчеві коментарі

ШАЛФЄЄВ: «Були готові до запеклої боротьби»
Головний тренер «Контингенту» Павло Шалфєєв:

- З рівненською командою я добре знайомий, адже колись і сам грав проти цієї команди. Тому добре знаю манеру гри команди та її гравців. Ми знали і те, як палко підтримують свою команду вболівальники, тому були готові до запеклої боротьби. І відверто кажучи гра виправдала мої сподівання.
На мою думку рахунок рівняни зрівняли після фолу в центрі поля. Наприкінці першого тайму рівняни притисли нас до воріт і тому мені довелося взяти паузу в грі, щоб внести корективи. Можливо, далася взнаки втома, а суперник, явно не бажаючи поступатися на своєму майданчику, активно та наполегливо шукав прогалини в нашому захисті.
У другому таймі я просив своїх підопічних більше бити з дальньої дистанції і якраз один з таких ударів приніс успіх нашій команді. М’яч, який забив дальнім ударом Киришун, можна вважати випадковим, але якби там не було, гол відбувся. Після цього моменту ми вдруге повели у рахунку. А згодом нам вдалося закріпити перевагу. Заключні хвилини рівняни провели на нашій половині, випустивши п’ятого польового гравця, але зиску з цього не отримали.
Загалом враження від гри не погане. Наші команди не відносяться до фаворитів ліги, тому, скоріш за все, боротимуться за місця в середині таблиці.

Головний тренер МФК «Рівне» Юрій Баховський:

- Це була стартова гра чемпіонату України в вищій лізі. Тому, напевно, далося взнаки хвилювання наших молодих гравців. Ми дуже хотіли виграти. Особливо це було помітно в другому таймі, коли ми перегравали житомирян. Гол в ворота суперників назрівав, але забити не вийшло. Натомість пропустили зовсім не логічний другий гол. Звичайно, спрацювала стара футбольна істина – не забиваєш ти, забивають тобі. 
Я не скажу, що ми сьогодні грали гірше. Далося взнаки стартове хвилювання і напевно команда суперника була трохи досвідченіша. Адже вони рік пограли у вищій лізі, і вже запрошують до свого складу гравців з Запоріжжя, з Києва. Загалом, у них зібралася доволі непогана команда. Ми хочемо за цей рік у вищій лізі набратися досвіду, і сподіваюся, що з кожним матчем молоді футболісти гратимуть все краще і краще. 

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.