Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4061
6

ТИЩЕНКО: «Нам більше пощастило, ніж ФК Львів»

ФК «Львів» - «Дніпро» - 0:1. Післяматчева прес-конференція

ТИЩЕНКО: «Нам більше пощастило, ніж ФК Львів»

Вадим Тищенко, тренер «Дніпра»:

- Думаю, що гра була рівною, хоча м’яч десь більше контролювали гравці «Дніпра». Територіальна перевага була за нами, але багато гольових моментів не створили, а, швидше, були напівмоменти. У цій грі для нас найголовнішим був результат і ми його добилися. Дуже задоволені, що перемогли, хоча відверто кажучи, гра могла завершитись як нашою перемогою, так і ФК «Львів». Через брак передач «Дніпра» багато що не виходило, особливо  стандартні положення. Думаю все це пов’язано з психологічним фоном, адже «Дніпро» невдало стартувало, набравши мало очок. Хлопці десь нервували на полі і ми вдячні, що вони найшли сили та мужність і вирвали на жилах цю гру. Напевно, нам сьогодні більше пощастило, ніж ФК «Львів».

- Що вплинуло на відсутність на прес-конференції Олега Протасова: гра команди чи інша причина?
- Ви бачили, якою важкою була гра. У Протасова піднявся тиск і лікарі зараз надають йому допомогу.

- Як оцінюєте суперника «Дніпра» у Кубку УЄФА?
- Тільки вчора знали підсумки жеребкування. Про суперника наразі відомо лише те, що він рік тому вийшов до вищої ліги Швейцарії. А зараз посіла третє місце. Будемо збирати інформацію про суперника, який в минулому турі пройшов команду колишнього СРСР єреванський «Арарат». Наш представник побуває на найближчому календарному матчі швейцарського клубу.

- Чому Льопа не вийшов на поле в стартовому складі?
- Тому що на даний момент виглядає слабшим, ніж той хто грав на його позиції. До того ж. це один з футболістів, який дуже вдало виходить на заміну. В принципі, так воно і вийшло і Льопа забив переможний гол.

Степан Юрчишин, головний тренер ФК «Львів»:
 
- По такій грі важко щось сказати. Грали до кінця і повинні були реалізувати свої моменти. На жаль, пропустили необов’язковий гол. В ФК «Львів» є проблеми і перш за все вони стосуються лінії нападу. Непогано сьогодні відстояв Андрій Радь, який замінив травмованого Мар’яна Марущака. Добре зіграла середня лінія команди. Все таки брак висококваліфікованих нападників не дає змоги грати у більш атакуючий футбол. Але загалом претензій до своїх футболістів немає: що змогли , те й зіграли. Помилки є, вони будуть, але їх треба виправляти.
 
- Що з Марущаком?
- Після зіткнення у грі в Маріуполі у Мар’яна  лікарі  зафіксували струс мозку і заборонили грати у футбол. Думаю на наступну гру він буде готовий вийти на поле.
 
- Чому не замінили Каваціва, який під кінець матчу не встигав за суперниками?
 - Бо лише три заміни. До того ж попросив заміну Любомир Гальчук. При рахунку 1:0 пішли, як кажуть ва-банк, випустили ще одного нападника.
 
- В стартовому складі грав лише один нападник Вадим Панас. Така тактика буде й надалі?
 - Ми шукаємо варіанти підсилення команди. Ще є час, але де знайти вправних нападників. Думаю, що у багатьох клубах Прем’єр-ліги є проблема з хорошими нападниками.

 - Чи є вже кандидатура другого воротаря ФК «Львів»?
 - Переговори ведуться з багатьма гравцями. Була розмова і з Богданом Шустом, який попросив трохи часу.
 
- Який психологічний настрій в команді після цієї поразки.
- Ми будемо робити все для того, щоб ФК «Львів» показував змістовний футбол, який подобається глядачам. На цьому не будемо зупинятися і будемо боротися до кінця.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Хрюн Моржов
Увы, игра Днепра по-прежнему не впечатляет. Неужели появление "третьей силы" вновь откладывается?
IhorKo89
побачимо , що покаже дніпро в битві з Шахтарем. Чи зможе взяти бодай 1 очко, бо з такою грою як у Львові Дніпро навіть в євро кубки не попаде....