Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3640
5

Анонс матча ФК Львов - Днепр

Шуст Марущака не замінить

Анонс матча ФК Львов - Днепр

З виходом ФК «Львів» у Прем’єр-лігу кожного тижня у Львові  - великий футбол. Цього разу на стадіоні «Україна»  завітає один з найпопулярніших клубів  країни «Дніпро», який вперше поміряється силами з підопічними Степана Юрчишина.

За словами головного тренера львів’ян головною кадровою проблемою є травма воротаря Мар’яна Марущака, якої він зазнав в минулому турі після зіткнення з білоруським півзахисником «Іллічівця» Павлом Беганським. Лікарі зафіксували в основного голкіпера ФК «Львів» струс мозку.
Тож 2 серпня у чемпіонаті у складі господарів дебютує новий воротар: або вихованець львівського футболу Андрій Радь (1988 р.н.), або новачок клубу Олександр Висоцький (1986 р.н.), вихованець алуштинського футболу.

Степан Юрчишин підтвердив, що були розмови про можливий перехід до ФК «Львів» вихованця львівського футболу, екс-воротаря «Карпат», а нині «Шахтаря» Богдана Шуста, але це питання наразі залишається відкритим. Зрештою, до кінця трансферного періоду майже місяць і керівництво львівського клубу вестиме пошук нових гравців, в тому числі воротаря та нападника.

Також через травму не зможе вийти на поле і півзахисник Ігор Ільків, який зазнав травми під час матчу дублюючих складів і також проти «Іллічівця». Всі інші гравці здорові, готуються до гри у звичному режимі і сподіваються на шалену підтримку вболівальників, яка була під час дебютної гри городян проти «Шахтаря».

Обслуговуватиме суботню гру 46-річний головний арбітр Віталій Годулян, який у вищій лізі провів 9 матчів за участю «Дніпра»: 6 перемог дніпропетровців, 2 нічиї та 1 поразка, баланс м’ячів 23-6.
Зважаючи на підвищений ажіотаж, викликаний перемогою ФК «Львів» над «Шахтарем», попередній продаж квитків на другий домашній матч ФК «Львів» розпочався напередодні матчу - 1 серпня.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

2 июля, воскресенье
ФК «Львов» - «Днепр»
Львов. Стадион «Украина». 17.00
 Арбитр: В.Годулян (Одесса)
 Прогноз sport.ua – 0:1
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fairplay
Ну и где же прогнозы днепровских болел о своей команде? Везде кроме как тут пока что.
Rcarlos
О какой победе Львова может идти речь? Игра Львов- Шахтер мне напомнила игру Таврия-Шахтер, когда в створ ворот Шахтера было сделано 3 удара и в итоге два гола и Таврия вдруг сразу стала высококласной командой, но сколько раз в пустые ворота Шахтер в той игре не попал - и это не халява? А Львов как прешел в Премьер-лигу в этом году, так и уйдет из нее в следующем.
sanitarium
Львов должен порвать Днепр (тем более это не команда, а холодильник). Но думаю 1:1
fairplay
1:1. Будут играть осторожно. Днепр первый забьет и будет обороняться. А Львов не так уж слаб, что бы не отыграться. Тем более дома.
че6урашка
"Зважаючи на підвищений ажіотаж, викликаний перемогою ФК «Львів» над «Шахтарем», попередній продаж квитків на другий домашній матч ФК «Львів» розпочався напередодні матчу - 1 серпня."
______________
а обычно как? день в день что-ли?