Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
6488
15

ФК Львов – Днепр - 0:1

Львів - фартове місто для Льопи

ФК Львов – Днепр - 0:1

Матч у спекотну погоду зібрав чималу глядацьку аудиторію, які стали свідками гри, яка не балувала гольовими моментами. Справедливим підсумком матчу був би нічийний, але Дмитро Льопа провівши під кінець матчу курйозний гол, приніс команді Олега Протасову першу у Прем’єр-лізі перемогу.

Принагідно нагадалося, що майже рік тому Дмитро Льопа на тому ж стадіоні «Україна», але в інші ворота, також під кінець матчу ударом зі штрафного приніс перемогу «Дніпру» у грі з іншим представником Львова – «Карпатами». Та про все за порядком.

Матч розпочався хвилиною мовчання і вшануванням загиблих у західних областях країни від стихійного лиха.

У складі городян відзначимо дебют серед еліти 20-річного Андрія Радя, до якого в принципі не може бути претензій у грі з титулованим суперником. У декількох епізодах Андрій врятував команду, як наприклад в середині першого тайму після удару Руслана Ротаня чи згодом Олександра Грицая.

У господарів на вістрі атаки діяв лише Вадим Панас, якому активно допомагали брати Борис та Григорій Баранці. І саме після удару Григорія досвідчений Кернозенко перевів м’яч на кутовий. Виручив кіпер «Дніпра» і після удару з декількох метрів Панаса.

Так, дніпропетровці більше контролювали м’яч, але діяли на малих швидкостях, досить монотонно та академічно. До того ж, гості часто через брак завершальних передач зривали свої атаки. Впевнено керував обороною Ващук і на виходах безпомилково діяв Радь.

Під час перерви Олег Протасов, намагаючись переламати хід поєдинку, зробив дві заміни. І прудконогий Дмитро Льопа своїми фланговим проходами раз за разом збільшував напругу в обороні львів’ян. Саме він завдав першого після перерви небезпечного удару, але воротар господарів зіграв надійно. А наступний «постріл» Корниленка воротар ФК «Львів», не ризикуючи, перевів на кутовий. Гра знову на деякий час змістилась в центр поля. Обидві команди часто втрачали м’яч у простих ситуаціях. Не бракувало і штрафних ударів, хоча сам матч грубим не був.

Здавалось, що матч так і завершиться сухою нічиєю, але після удару Льопи м’яч зрикошетив від ноги Гальчука і повільно вкотився у протилежний від Радя кут воріт (але, як виявилося після гри, арбітри побачили торкання м'яча у Сергія Корніленка, тому гол записали на його рахунок). 

Степан Юрчишин також випустив  на поле ще одного нападника Гордієнка, але ні він, ні Худзик, бодай раз так і не зуміли створити реальну загрозу біля воріт Кернозенка. Пожвавлення на трибунах робили хіба що індивідуальна майстерність братів Баранців, рейди яких часто зупинялись захисниками недозволеними прийомами.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

ФК «Львов» – «Днепр» - 0:1

ФК «Львов»: Радь, Романюк, Ващук, Гальчук (Жданов, 75), Кицута, Данькив, Федорчук (Гордиенко, 76), Панас (Худзик, 64), Б.Баранец, Г.Баранец, Кавацив.
«Днепр»: Кернозенко, Грицай (Лёпа, 46), Шершун, Шелаев, Самодин (Корниленко, 46), Воробей (Лисицкий, 82), Ещенко, Русол, Назаренко, Ротань, М.Пашаев.
Гол: Корниленко (72).
Предупреждение: Кавацив (92) - Шелаев (75).

Удары (в створ): 4 (2) - 12 (8).
Угловые: 6 - 7.
Офсайды: 0 - 0.

Зрителей: 12.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,500 - 7,500.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Ситуация сборной Украины перед последним туром
Хоккей | 02 мая 2024, 15:11 2
ЧМ по хоккею. Ситуация сборной Украины перед последним туром

Команда готовится к последнему матчу турнира

Германия будет представлена 5 клубами в ЛЧ. Попадет ли Шахтер в основу?
Футбол | 02 мая 2024, 06:40 59
Германия будет представлена 5 клубами в ЛЧ. Попадет ли Шахтер в основу?

Уже известны все 5 клубов: Байер, Бавария, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссия Д

Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alessandro13
уух ( хмельницкий ) | 2008-08-04 14:25:34
Ігор зі Львова : ФК"Львів" знущався над "Дніпром"...
========
...она над ним так знущалась, так знущалась, шо аж забеременела... ( цитата из моего ненаписанного рассказа )
чтоб так европа ( вплане конечного результата ) над нашими клубами "знущалась" - все были бы только рады
____________________________________________________
Одобряю! Красиво и вовремя сказано!
уух ( хмельницкий )
Ігор зі Львова : ФК"Львів" знущався над "Дніпром"...
========
...она над ним так знущалась, так знущалась, шо аж забеременела... ( цитата из моего ненаписанного рассказа )
чтоб так европа ( вплане конечного результата ) над нашими клубами "знущалась" - все были бы только рады
alessandro13
Гость | 2008-08-03 21:01:19
Ігор зі Львова для Вася(Крым) | 2008-08-02 22:52:10
че6урашка | 2008-08-02 23:01:23: По-перше, статистика - один із різновидів брехні. По-друге, для гурманів-непедантів краще менше того, що краще, аніж більше того, що нудне. По-третє, ви нагадуєте тих, хто "Пастернака не читав, але згоден гнати його в шию". По-четверте, а хто це вимагає, щоб я на різних "гілках" писав різне? У нас що - знову суцільна вертикаль із генсеком нагорі?
_______________________________________________________
Хотя я матч и не видел, но, думаю, что параллели с "нечитавышми Пастернака" здесь неуместны! Я следил за матчем по online-репортажу этого сайта, который по отношению к Днепру нейтрален, в отличие от оф. сайта того же Днепра. Вывод однозначен - преимущество было у Днепра и кто над кем "знущався", сомнений не вызывает!
Хрюн Моржов
То alessandro13 | 2008-08-03 16:40:32
- Если бы Днепр был бы Шахтером, я был бы полностью спокоен за него, даже после поразки во Львове А так - не слишком все оптимистично. По крайней мере пока...
alessandro13
Хрюн Моржов | 2008-08-03 15:24:57
Три очка взяли. Вроде как должно быть приятно... Однако радоваться минимальным победам над столь простейшими соперниками, ни Днепру, ни его болельщикам как-то неприлично... Дай бог, чтобы не только Львовы или Ужгороды, Днепру были по плечу.
______________________________________________________
С одной стороны, вроде как и в самом деле радоваться неприлично, а с другой - что тогда делать болельщикам Шахтёра? Утопиться?
Хрюн Моржов
Три очка взяли. Вроде как должно быть приятно... Однако радоваться минимальным победам над столь простейшими соперниками, ни Днепру, ни его болельщикам как-то неприлично... Дай бог, чтобы не только Львовы или Ужгороды, Днепру были по плечу.
alessandro13
Гость | 2008-08-02 21:45:01
Ігор зі Львова для Гость | 2008-08-02 21:12:34: ФК"Львів" знущався над "Дніпром", як над дітьми, але у цьому матчі переміг не романтичний футбол, а нудний прагматичний. Стверджую так не тому, що уболіваю зв ФК"Львів". Як уболівальник я - однолюб національної збірної
-----------------------------------------------------
Ни статистика матча, ни online на этом же сайте, не подтвержают россказни о том, что ФК Львов "знущался" над Днепром, скорее можно сделать вывод об обратном!
че6урашка
статистика ударов по воротам и в створ, что-то не очень подтверждает "знущання" львова..
Вася(Крым)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kylt_lichnosti
Дніпро виступив справжньою грозою для грози авторитетів.
Чього небуло Мостового? Він коли у нашому Дніпрі грав, то був кращим, а Львів ми 2 рази виносили.
komissar70
Лёпа забил ! Отлично! )
че6урашка
первый. победа всмысле первая