Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 марта 2019, 20:23
1492
0

Олександр ГОРЯІНОВ: «Бачу склад на 80 відсотків»

Головний тренер «Металіста 1925» розповів про підготовку команди до нового сезону

| Обновлено 08 марта 2019, 20:23
1492
0
Олександр ГОРЯІНОВ: «Бачу склад на 80 відсотків»
ФК Металлист 1925. Александр Горяинов (справа)

Головний тренер «Металіста 1925» Олександр Горяінов поділився враженнями від другого контрольного поєдинку своєї команди на турецькому навчально-тренувальному зборі.

- Непоганий суперник, дуже сподобалася гра, досить емоційна. Вже хвилин 60-70 виглядали досить непогано, порадували хлопці своїм рухом, а також тим, що виконують те, що ми відпрацьовуємо на тренуваннях та просимо від них. Загалом, вони сьогодні виконали всі настанови. Ще є час, ми розуміємо, як і в якому напрямі рухатися. Сьогодні тренерський штаб задоволений!

- Вболівальників хвилює, що команда і на харківському зборі мало забивала, і ось сьогодні не забила. Вас це не хвилює?
- Зовсім ні. Тільки п'ятий день працюємо на натуральному полі, у гравців ноги, як то кажуть, звикають. Важкувато проходить і процес переходу зі штучного поля на натуральне. З іншого боку, моменти ми створюємо, значить, і голи незабаром прийдуть.

- Сьогодні хлопці грали вже не по тайму: частина 63 хвилини, а хтось і цілу гру. Це вже і є пошук тих одинадцяти, які повинні розпочати Чемпіонат?
- Так, звісно. До старту весняної частини сезону залишилося два тижні, ми визначаємося, відсотків на 80 склад я бачу. Але це не означає, що комусь гарантоване місце в основі. Ми їх бачимо щодня, як вони працюють на тренуваннях, як викладаються і розуміють наші настанови. Хто буде кращим, той і буде грати, не дивлячись, як я вже казав, ані на прізвище, ані на паспорт чи вік...

Оцените материал
(7)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.