Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 марта 2019, 05:52
2527
2

Металіст-1925 випустить унікальний сорт пива

Харківський клуб уклав угоду з пивоварнею

| Обновлено 01 марта 2019, 05:52
2527
2
Металіст-1925 випустить унікальний сорт пива
metalist1925.com

Ні для кого не є секретом, що пивоварні витрачають величезні гроші на спортивне спонсорство. Тільки за підрахунками за 2016-й рік на спортивний маркетинг пивовари витратили близько 1,5 мільярда доларів.

У футболі пивні спонсори також не рідкість. Канадська пивоварня «Carling» стала першим титульним спонсором Англійської Прем'єр-Ліги в 1992-му році. Сергій Ребров, коли грав за «Тоттенхем», виступав у футболці з логотипом пивоварні «Holsten». Світовий бренд «Heineken» є багаторічним спонсором Ліги чемпіонів, а «Перша Приватна Броварня» - офіційний спонсор Національної збірної України.

Союз футболу та пінного напою вирішили створити й у футбольному клубі «Металіст 1925» та харківській пивоварні «Red Cat». Уклавши договір про партнерство та співробітництво, компанії зробили крок ще далі - вперше в Україні буде випущений лімітований сорт пива під назвою «Металіст 1925». Унікальний напій побачить світ саме напередодні найважливішого поєдинку за лідерство у Першій лізі між «Металістом 1925» і «Дніпром-1».

Зараз же, перед вильотом на збір до Туреччини, футболісти харківського клубу відвідали пивоварню «Red Cat», де для них була проведена екскурсія з розповіддю про технологію пивоваріння. Також хлопці взяли участь у символічному варінні сорту пива «Металіст 1925».

Подписывайтесь на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Игорь Загоруйко
Пива - ни-ни, только боярышник. Пердовой опыт - великое дело.
Кирилл Кравцов
дайте им бухануть пару бочек в дорогу))