Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 07 февраля 2019, 21:14
3564
7

Михайло ФІЛІМА: «Шанси Ястремської зіграти проти Естонії 50 на 50»

Капітан збірної України – про заключні поєдинки групового раунду Кубка Федерації

| Обновлено 07 февраля 2019, 21:14
3564
7
Михайло ФІЛІМА: «Шанси Ястремської зіграти проти Естонії 50 на 50»
ФТУ. Михаил Филима
Капітан збірної України з тенісу Михайло Філіма розповів про ключові поєдинки групового раунду Кубку Федерації.
 
«Зі складом на одиночні матчі проти Естонії поки що не визначилися. Завтра їдемо зранку на тренування і будемо оцінювати фізичний стан Ястремської, чи зможе вона зіграти в поєдинку перших номерів. Якщо не зможе, то в п'ятницю ми побачимо той же склад одиночок, що і в протистоянні з болгарками, себто Катерина Козлова і Марта Костюк. Наразі можу сказати, що шанси на виступ Даяни 50 на 50.
 
Сьогодні мені вдалося побачити третій сет парного поєдинку між Швецією і Естонією. Чесно кажучи, не розумію як естонки могли виграти першу партію. Рівень другого гравця (Саара Орав - прим.) був занизький. Наскільки мені відомо, тренер естонської збірної змінить її на іншого гравця.
 
Щодо матчу Швеція – Болгарія, то фаворитками будуть скандинавки. Особливо в матчі других номерів Ларссон – Шинікова. А от у матчі Петерсон – Томова очікую запеклої боротьби.
 
Також слід зазначити, що шведки зіграли усі шість матчів удвох, втома з великою ймовірністю може датися взнаки. Те ж саме стосується і першого номера естонської збірної – Анетт Контавейт», – сказав Філіма.
 
Нагадаємо, в останньому матчі українок влаштує суха перемога над Естонією і поразка Швеції в матчі з болгарками із рахунком 1:2.
 
 
Володимир КЛЕПАЧ із Зеленої Гури
Оцените материал
(7)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

БЕЛОМОИНА: «Как в страшном сне. Случилось то, чего больше всего боялась»
Олимпийские игры | 28 июля 2024, 21:32 4
БЕЛОМОИНА: «Как в страшном сне. Случилось то, чего больше всего боялась»

Украинская велогонщица снята как круговая в соревнованиях по маунтинбайку

Британские болельщики восторженно приняли Усика перед боем Джойс – Чисора
Бокс | 28 июля 2024, 08:54 1
Британские болельщики восторженно приняли Усика перед боем Джойс – Чисора

Британцы восхищаясь человеком, который победил всех лучших боксеров их страны

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Андрей Ткачук
Про яку суху перемогу може йти річ, коли першим номером буде Козлова?? Контавейт її розгромить швидше чим Петерсон Цуренко знищила! Шведки також не залізні, особливо Петерсон яка зразу після Америки без відпочинку зіграла 4 матчі за 2 дні. Якщо Томова зацепиться за перемогу і її здобуде, Петерсон прийдеться зразу і пару грали, і там вона вже може поплисти! Вся надія, що Даяна зможе зіграти і виграти на морально вольових, в іншому випадку без неї нічого не буде, і як же потім буде обідно якщо болгарки все таки виграють у Швеції 2:1 бо з іншим рахунком вони точно не виграють. І ще мені дуже цікаво що з Лесею сталось??як можна готуватись 2 тижні спеціально до фед капу і банально підвести команду... невже в неї немає гордості довести, що матч проти Петерсон був випадковим?? Сопельки це точно не причина через яку не можна грати, половину тенісисток грають з ними в кожному турнірі!
VoOne1983
Мда, ото Канепі підісрала Естонію. Якби вона зіграла, естонки були б одним з фаворитів на вихід до фіналу.
Andrey Kuzma
Да, с Лесей какой-то срыв. Один проигрыш и первый номер сборной в ауте на групповом этапе.
vit-2
Я так розумію що можлива ситуація, коли одразу 3 клуби будуть вгорі з +2 / -1, а 4-ий +0 / -3, або троє на дні з +1 / -3 і Шведи +3 / -0.
Теоретично Естонія ще має шанси залишити останнє місце, якщо обіграє Україну. Тому цілком реально що Контавейт таки зіграє сьогодні, або Аннет побережуть вже на завтра, на стиковий матч із Данією.
Наразі боремося лише за не виліт, бо на щось більше розраховувати з теперішніми реаліями - травмована, втомлена Даяна, вакансія для іншої одиночної зустрічі, бо немає кому обіграти достойну суперницю, відсутність хорошої пари; нам на жаль складно.
Kcepkc Goldin
еслиб был бы второй номер=эстнки стопудововышлиб изэтой группы и Россию б взули в финале-а так бедная Аннетт в паре за двоих играет