Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 октября 2018, 09:19
2558
4

ФК Львів – Арсенал-Київ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Чи візьме Грозний реванш у «золотисто-синіх левів» за поразку Раванеллі?

| Обновлено 21 октября 2018, 09:19
2558
4
ФК Львів – Арсенал-Київ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Арсенал-Київ
Друге коло першого етапу чемпіонату УПЛ для команди ФК «Львів» розпочнеться домашнім матчем з київським «Арсеналом». 
 
Команда Юрія Бакалова нині займає дев’яту сходинку турнірної таблиці, а це зовсім не той результат на який розраховувало керівництво клубу на початку сезону, від трійки призерів їх відділяє одинадцять очок. Особливо прикрою стала для городян поразка від чернігівської «Десни» в попередньому турі (1:3). Такий підсумок матчу став несподіванкою для керманичів «золотисто-синіх». Більше того, виникла підозра в договірній грі, і українських гравців клубу перевірили на детекторі брехні. Чи додасть це команді додаткової наснаги важко сказати, але мікроклімат від таких дій навряд чи покращиться. Однією з причин поразок від «сіверян» Юрій Бакалов назвав ранній початок зустрічі о 14:00. Чи вдасться врахувати помилки покаже гра, адже поєдинок з «гармашами» теж розпочнеться о другій годині.
 
Під час паузи в чемпіонаті, викликаною міжнародними матчами збірних України, ФК «Львів» проводив наполегливу підготовку: дворазові тренування мали покращити ігрові кондиції футболістів. Переглянути в ділі всіх своїх гравців Юрій Бакалов зміг в двосторонній зустрічі, де були задіяні виконавці з молодіжного складу. Поза грою залишається крайній бек Сергій Воронін, на його повернення знадобиться ще принаймі два тижні, натомість повністю відновився його тезка Борзенко, який забив один з м’ячів у контрольному матчі. Гра з киянами вкрай важлива для львівської команди, перемога за сприятливих умов наблизить їх до чільної верхньої шістки.  
 
Кияни після виїзної перемоги над «ворсклянами» в минулому турі довели, що їх зарано списувати з рахунків. «Хитрий лис» В’ячеслав Вікторович зумів налаштувати своїх підопічних на позитивний результат і скористатися втомою полтавчан після еврокубкової гри зі «Спортингом». Перемога над «Ворсклою» (2:0) і, як бонус для команди, Грозний визнаний найкращим тренером одинадцятого туру, а Сергій Гринь – найкращий гравець.
 
Не був поза увагою головний тренер «канонірів» і під час паузи в чемпіонаті. Провівши два спаринги з вітчизняними грандами «Шахтарем» і «Динамо», В’ячеслав Грозний зміг оцінити ігрові можливості власних футболістів і переглянути потенційних новачків. Підсумком цього стало підписання чотирьох нових футболістів, причому троє з них ще весною виборювали путівку у Прем’єр-лігу в складі першолігового «Арсеналу», але виявились непотрібними італійцю Фабріціо Раванеллі. Мова про захисника Дмитра Зозулю, хавбека Олександра Єрмаченко, форварда Максима Фещука. Четвертий новачок команди, добре відомий Грозному за спільною роботою в «Говерлі» нападник Леонід Акулінін, останнім клубом якого були львівські «Карпати». Ще один потенційний новачок екс-динамівець Євген Чумак, поки що залишається поза командою. Гру з львів’янами через перебір жовтих карток пропустить Стефан Євтоскі. 
 
В першому колі «каноніри» зазнали домашньої поразки (0:2), тоді обома клубами керували інші тренери, Раванеллі і Жилмар відповідно. Гра обіцяє бути цікавою і несподіваною, обом командам як повітря необхідна перемога, не варто забувати і про фактор Грозного. Які сюрпризи підготував для свого колишнього колеги В’ячеслав Вікторович, вболівальники зможуть оцінити в неділю, 21-го жовтня. 
 
Орієнтовні склади.
 
ФК «Львів»: Бандура – Голіков, Адамюк, Борзенко, Путраш, Каленчук, Приймак, Жонатан, Тейлор, Сабіно, Бруно
 
«Арсенал-Київ»: Сітало – Майданевич, Насонов, Сагуткін, Дубінчак, Оріховський, Домбровський, Єрмаченко, Лола, Гринь, Акулінін.

21 жовтня, неділя

ФК «Львів» – «Арсенал-Київ»
Львов. Стадіон «Арена Львів». 14:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ФК ЛЬВІВ  АРСЕНАЛ-КИЇВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Костянтин Труханов (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Денис Шаховец
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ingvar1305
2-1 ФК Львів....
Ігор Стеців
3-1 ФК Львiв
caypa
Грозный-это тренер оттого и 0-1
polesse2000
Давай Грозный, повтори результат с Полтавой! Надеемся на тебя!