Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 06 июня 2018, 15:21
2142
1

Ветерани футболу України та Грузії зіграють на Арені Львів

Початок о 18:30. Вхід – вільний

| Обновлено 06 июня 2018, 15:21
2142
1
Ветерани футболу України та Грузії зіграють на Арені Львів
16 червня у Львові на «Арені Львів» відбудеться футбольний матч між національними збірними України та Грузії серед ветеранів. Початок о 18:30. 



Головний тренер «синьо-жовтих» Анатолій Дем’яненко збирає до складу найкращих гравців країни минулих років, це будуть виконавці першої величини, справжня гордість вітчизняного футболу. «До формування складу ми підійшли дуже відповідально, бо розуміємо, наскільки важливо гідно представити честь нашої країни та її футболу у міжнародному матчі, – відзначив Анатолій Васильович. – У нашому розширеному списку більше 80 гравців, і сформувати із них заявку на гру – справа не з легких. Бо кожен заслуговує зодягнути синьо-жовту футболку. Попередню згоду на участь дали Сергій Ребров, Володимир Єзерський, Владислав Ващук, Василь Рац, Віталій Косовський, Сергій Нагорняк, Олег Шелаєв, Едуард Цихмейструк, Сергій Назаренко, Віталій Рева та інші гравці. Готуємо і сюрпризи для львівських вболівальників». Керманич «червоно-білих» Александр Чивадзе обіцяє гідну «зіркову» відповідь, і його слова ніколи не розходяться з ділом. Минулого року на НСК «Олімпійський» зіграли Кахабер Каладзе, Георгій Деметрадзе, Леван Кобіашвілі, Александр Іашвілі, Гоча Джамараулі, всі вони разом з не менш іменитими партнерами готуються до візиту на Галичину.
 
Звітний матч стане четвертим між легендами України та Грузії за останні півтора роки. Українці двічі гостювали у Тбілісі, приймаючи участь у представницькому турнірі пам’яті Давіда Петріашвілі. В обох зустрічах вдача посміхалася господарям. А в травні минулого року грузинські футболісти завітали до Києва, на НСК «Олімпійський», де в присутності семи тисяч глядачів перемогу синьо-жовтим 1:0 забезпечив влучний удар від Сергія Назаренка.
 
«Ми всіх поважаємо, збірна ветеранів об’їздила вже півсвіту, але такі по-справжньому близькі стосунки встановилися саме з грузинами, – розповідає віце-президент ФФУ, президент АВФУ та організатор Національної збірної України серед ветеранів Олег Собуцький. – Зажди раді зустрічі з Леваном Кобіашвілі, Кахою Каладзе, маємо берегти та розвивати нашу дружбу, знаходити нові шляхи для її поглиблення. Отримавши повну підтримку з боку Федерації футболу України та її президента Андрія Павелка, збірна ветеранів стала гідним послом України у світі. Провели матчі чи не в половині країн Європи, у Північній та Південній Америці, де окрім підтримки діаспори всюди наголошували, що Україна прагне добра та миру, хоче бути рівною у сім’ї розвинених країн світу. Це нелегкий шлях, але ми його обрали і звертати не збираємося. 16 червня хочемо зробити свято на «Арені Львів», будемо раді бачити на ньому шанувальників футболу».
 
Планується цікава розважальна програма та розіграш призів. Вхід – вільний.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
wondy
хоть тогда сборная и не блистала,но на фоне нынешней кажется легендарной. Сыграли бы лучше с молодняком, показали класс.