Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 27 мая 2018, 18:56
2347
6

Финал ЛЧ в Киеве. Украину посетили 25 тысяч фанатов

Болельщики возвращаются домой

| Обновлено 27 мая 2018, 18:56
2347
6
Финал ЛЧ в Киеве. Украину посетили 25 тысяч фанатов
Співробітники Держприкордонслужби загалом зустріли та оформили майже 25 тисяч вболівальників фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА, при цьому лише за останню добу – 15 тисяч осіб.
 
Основний потік традиційно припадав на столичні аеропорти. Однак непоодиноке прибуття громадян також фіксувалися в аеропортах Львова, Одеси, Харкова та Івано-Франківська й через пункти пропуску на кордоні з країнами ЄС. Кожному іноземцю прикордонники дарували флаєра англійською та іспанською мовами, із корисною інформацію на час перебування на території нашої країни.
 
Зауважимо, прикордонний контроль гостей свята здійснювався на пріоритетній основі, а під час пропускних операцій проводилися усі необхідні заходи для забезпечення безпеки громадян та зменшення часу на проходження прикордонних формальностей.
 
Зокрема до зустрічі іноземних вболівальників були підготовлені 26 повітряних, 51 автомобільних та 53 залізничних пунктів пропуску. Для забезпечення прикордонного контролю в основних пунктах пропуску одночасно було задіяно 800 прикордонників. Також близько 600 військовослужбовців - знаходились у резерві. Крім того, на чергуванні знаходились близько 100 інструкторів-прикордонників із службовими собаками, 15 з яких – у столичному аеропорту «Бориспіль».
 
Фінальний матч Ліги чемпіонів завершився і вболівальники обох команд з різними емоціями почали повертатися додому. На ранок 28 травня співробітники прикордонного відомства у пунктах пропуску загалом вже оформили  більше половини гостей спортивного свята.
 
Футбольні команди іспанського «Реал Мадриду» та англійського «Ліверпуля» через авіаційні пункти пропуску також вже залишили територію України.

Все о финале Лиги чемпионов в Киеве

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
eugene9191
20 тыс квота Ливерпуля и 20 тыс квота Реала
+20 тыс квота УЕФА
что не сходится у вас, спорт юа
Или хотите сказать, что больше половины (70-25 тыс= 50 тыс) стадиона это украинцы были вчера?
kuzmen1992
Так говорили что приедет 100тыс человек
Владимир Копяк
Махинации с билетами на такие знаковые матчи, всегда было мутным бизнесом ФИФА и УЕФА ( Блаттер и компашка второй год дают показания по этому поводу, схемы простые как рельсы...), Киев не стал исключением - некоторые функционеры прилично заработали на билетах, это однозначно. Я не слышал ни от кого, что они билеты приобрели по номиналу, как правило - переплата от 3 до 10 раз. Потому и рвутся "работать" в эти структуры разного рода мошенники авантюристы от футбола...
usa
Кто же был остальными 75 тысячами- наверное дети -сироты...
ptl9188
«На ранок 28 травня ...»
ось так!
busey
Прям всю Украину? Киев - это всего лишь город!