Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 января 2018, 10:14
1143
0

Черкаський Дніпро запланував чотири спаринги на першому зборі

Перший збір пройде з 16 по 30 січня в селі Білозір'я

| Обновлено 17 января 2018, 10:14
1143
0
Черкаський Дніпро запланував чотири спаринги на першому зборі
ФК Черкасский Днепр
В рамках першого в 2018 році навчально-тренувального збору, який пройде з 16 по 30 січня в селі Білозір'я, підопічні Ігоря Столовицького проведуть чотири спаринги з цікавими суперниками.
 
20 січня «Черкаський Дніпро» поїде в Щасливе, де зіграє проти чинного лідера Першої ліги - столичного футбольного клубу «Арсенал-Київ». За підсумками першої половини чемпіонату підопічні Сергія Литовченка очолюють турнірну таблицю, маючи комфортний відрив у 5 очок від найближчого переслідувача. У нинішньому розіграші чемпіонату «каноніри» програвали лише один раз.
 
24 січня «червоно-біло-сині» будуть приймати «Інгулець» з Петрового на стадіоні в Білозір'ї. Орієнтовний початок матчу - о 14:00. Після 22 турів чемпіонату підопічні Сергія Лавриненко закріпилися на третьому місці в турнірній таблиці та продовжують демонструвати хороший футбол. Від лідера чемпіонату наших сусідів відділяють 10 очок.
 
27 січня на «річковиків» чекає не менш серйозний виїзд до столиці України, де їм належить зіграти з футбольним клубом «Колос» Ковалівка, який наразі займає четверте місце в турнірній таблиці Першої ліги. Незважаючи на велику кількість поразок (7), підопічні Руслана Костишина зберігають хороші теоретичні шанси на місце в першій трійці.
 
30 січня «Черкаський Дніпро» зіграє заключний матч Білозірського навчально-тренувального збору. Команду майстрів очікує виїзд до Полтави та гра проти однойменного клубу. У цьому сезоні «біло-зелені» демонструють дуже гарний футбол і по праву посідають другу сходинку в турнірній таблиці Першої ліги. Від лідера їх відділяє всього 5 очок і у другій половині підопічні Анатолія Безсмертного мають намір поборотися за чемпіонство за підсумками сезону.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.