Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
3024
1

Микола НЕСЕНЮК: «Нам треба подякувати Луческу»

Відомий журналіст – про матч збірної України із Туреччиною

Микола НЕСЕНЮК: «Нам треба подякувати Луческу»
Getty Images
Відомий журналіст - про поєдинок Україна - Туреччина (2:0).
 
«Ще після першого матчу відбору між Туреччиною та Україною, що відбувся торік у Коньї, було зрозуміло, що у збірній наших суперників існує глибокий конфлікт. Недарма тодішній тренер турків Фатіх Терім понад годину відбивався після тієї гри від уїдливих запитань місцевих журналістів: у нас таке уявляєте?. Тоді українці втратили перемогу, яка була практично в їхніх руках і ускладнили собі турнірне становище.
 
На другий матч з Україною турків привіз новий тренер Мірча Луческу, який після звільнення із «Шахтаря» «на гастролях», допомагаючи розвалитися спочатку пітерському «Зеніту», а тепер збірній Туреччині. Скажу одразу – такої слабкої і безпомічної команди я у турків не бачив взагалі ніколи.
 
Навіть тренери українських «Олександрії» та «Олімпіка» знають, що найкращим засобом проти футболу «імені Рауля», який до збірної практикувало «Динамо», є високий пресинг. Він примушує захисників і воротаря суперника помилятися під час «контролю м'яча» і не дає розпочати атаку. Хіба цього не знав Луческу? Збірна Туреччини із перших хвилин зустрічала атаки українців у найзручнішому для них місці – за центром поля. Коли ж додати постійні помилки у передачах і неузгодженість у грі турецької команди, яка відкривала супернику «коридори» для атак – картина стане зрозумілою стовідсотково».
 
«Головне запитання після матчу у Харкові і перед грою у Рейк'явіку – чи це українці були такі сильні, чи турки такі слабкі? Розумію, що всім нам хочеться бути сильними. Але краще подивитися на речі реально, подякувати Луческу і готуватися до гри з Ісландією, врахувавши усі помилки, аби їх не повторювати. Щоб не потрапити під холодний душ у країні гарячих гейзерів», - написав Несенюк. 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KievskiyKrot
ЧТО ЗА ИДИОТ ЭТОТ НЕСЕНЮК???