Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Пляжный футбол
| Обновлено 02 мая 2017, 15:05
1175
1

Пляжний футбол: молодіжна збірна України розпочала збір у Дніпрі

На олімпійський базі у Дніпрі українська молодіжка розпочала навчально-тренувальний збір

| Обновлено 02 мая 2017, 15:05
1175
1
Пляжний футбол: молодіжна збірна України розпочала збір у Дніпрі

У Дніпрі на олімпійській базі школи спортивної майстерності, що знаходиться на Монастирському острові, розпочався перший у новому сезоні навчально-тренувальний збір молодіжної збірної України з пляжного футболу.

Керує процесом помічник головного тренера Національної збірної України Микола Костенко, який привіз до Дніпра 16 гравців і проводить три тренування на день. Тренер молодіжної команди ставить перед собою три основні завдання на цьому зборі.

По-перше, визначитися з кістяком збірної, на який можна буде покладатися у найближчій перспективі. Нагадаємо, що в середині червня в Угорщині відбудеться міжнародний турнір серед молодіжних збірних, на який запрошено і нашу команду. Тож, зараз у Миколи Петровича буде непростий вибір, адже не всі однаково виглядають на піску – хтось грає у великий футбол, а хтось у футзал та міні-футбол.

По-друге, всіх хлопців потрібно привести, як то кажуть, до єдиного знаменника, адже на початку нового сезону всі знаходяться у різній формі.

І по-третє, провести із командою тактико-тактичні заняття - відпрацювати стандарті положення та взаємодію у четвірках в атаці та захисті.

Окрім, безпосередньо роботи на піску, у вільний час Микола Костенко разом с хлопцями аналізують гру провідних збірних на Чемпіонаті світу на Багамських островах. На олімпійській базі встановили спеціальний проектор, де наша команда передивляється записи матчів Чемпіонату світу, а також ігри збірної України у минулому сезоні, коли ми виграли Євролігу-2016. До речі, допомагає у роботі Костенку гравець збірної України з пляжного футболу Максим Войток, який набирає форму через тренування у Дніпрі та ділиться своїм досвідом з молодими футболістами.

Зовсім скоро очікуйте більше новин з табору нашої молодіжної збірної, фотографії з місця тренувань, а також склад нашої команди!

Лев Галушко, спеціально для Sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти может принять решение, которое убедит Лунина покинуть Реал
Футбол | 19 марта 2024, 07:05 7
Анчелотти может принять решение, которое убедит Лунина покинуть Реал

Уже в ближайшее время звездный вратарь «Реала» Тибо Куртуа вернется в состав команды

Скауты Манчестер Сити будут просматривать вратаря сборной Украины
Футбол | 19 марта 2024, 00:40 0
Скауты Манчестер Сити будут просматривать вратаря сборной Украины

В поле зрения скаутов чемпиона Англии попал голкипер юношеской сборной Украины U-19 Давид Фесюк

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lenata_p
Товарищам тренерам и футболистам надо следить не только за игровой дисциплиной. База на острове еще советская во всех смыслах слова. Не знаю к чему приучены молодые звезды, но... Вопрос к прохожим по базе "А кому сдавать белье, чтобы постирали" - это не на советской базе, где в наличии есть бухгалтер и охранник. Есть еще бывшая прекрасная спортсменка Дина Артуровна, директор базы, на энтузиазме которой эта база держится. А потом молодые дарования пришли в помещение столовой. Сама столовая закрыта санэпидстанцией - не выполняются современные требования. Поели, что им подали и ушли. Никто даже не подумал, а кто будет убирать. Так и остались столы с грязной посудой, остатками еды, кусками хлеба. А на базе тренируются Олимпийские чемпионы и чемпионы мира - и все сами за собой ухаживают и убирают. Надо будет узнать, чем там сердце успокоится. Первое впечатление от молодежи очень неприятное.