Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1069
0

Молодежная команда Ворсклы обыграла немецких аматоров

Полтавчане минимально обыграли немцев

Молодежная команда Ворсклы обыграла немецких аматоров

Представники Фербанц-ліги Німеччини (шостий дивізіон) сьогодні протистояли молоді «Ворскли». За словами представників команди, тренер цього німецького клубу, колишній воротар Мартін Пікенхаген свого часу провів більше 200 матчів за «Гамбург». Навіть зустрічався в Єврокубках з дніпропетровським «Дніпром». Це було 15 жовтня 2003 року (1/64 Кубку УЄФА). Тоді підопічні Кучеревського обіграли німців з рахунком 3:0. Михайленко, Рикун і Венглинський відзначилися забитими голами.

Проте все це – вже футбольна історія. Ми ж поговоримо про сьогоднішній матч. Відразу було видно, що господар на полі один – молодь «Ворскли». Мали свої моменти, щоб забити. Шаповал пробивав головою – повз ворота. Двічі воротам суперників загрожував Авраменко – і тут не пощастило. Пробивав Ічанський – воротар з другої спроби забрав м’яча.

Втім, у другому таймі кращі фізичні кондиції і майстерність все ж узяли своє. Класна комбінація Джемаль-Брага-Прядун закінчилася ударом останнього. М’яч дорогою зачепив захисника і влетів у ворота.

Загалом можна відзначити, що полтавці вели гру. Що відображається і в статистиці. 18 ударів по воротах, 14 з яких прийшлися у площину.

Також відмітимо, що за грою у першому таймі спостерігав головний тренер «Ворскли» Василь Сачко. Потім Василь Вікторович поїхав на тренування основного складу.

- Гарний спаринг, дуже міцна та технічна команда, - поділився враженнями після гри старший тренер молодіжного складу Олександр Омельчук. - Суперники мають непоганий рівень, а головне - грамотно діяли. Тільки у другому таймі вдалося забити. Перевага тут була за нами. А от у першому таймі, я би сказав була гра на зустрічних курсах. Але наш фізичний рівень та заміни свою справу зробили.

ТМ. «Ворскла» U-21 - «Макленбург» (Німеччина) - 1:0
15 лютого. 15-00. Туреччина. Чолакли.
Гол: Прядун, 76.«Ворскла»: Вічний (Шевчук, 46), Саків, Остапенко (Алантьєв, 60), Даллку, Варен (Грабчак, 46), Гаркуша (Джемаль, 57), Ічанський, Олійник (Прядун, 46), Одарюк (Брага, 60), Шаповал (Гасенко, 64), Авраменко (Пилиповець, 57).
Старший тренер: Олександр Омельчук.

«Макленбург»: Rohde, Schmal, Geers, Laumann, Wandt, Karg, Panknin, Bohmann, Schlatow, Lacha, Michalski.
Запасні: Drews, Witkowkski, Walter, Pataman.
Головний тренер: Martin Pieckenhagen.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.