Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 декабря 2015, 13:49
870
1

Олимпийский собрал 2,5 миллиона для переселенцев

Главный стадион Киева провел благотворительную ярмарку

| Обновлено 17 декабря 2015, 13:49
870
1
Олимпийский собрал 2,5 миллиона для переселенцев
5 грудня 2015 року на території головної культурної та спортивної арени країни - НСК «Олімпійський», Міжнародний Жіночий Клуб Києва (IWCK) провів свій 23-й Благодійний Ярмарок, участь в якому взяли 41 посольства, міжнародні компанії, представники українських та європейських культурних та бізнес-центрів, які разом збирали кошти для допомоги жінкам, дітям, людям з особливими потребами, людям похилого віку та тимчасовим переселенцям України. 
 
Організатори раді повідомити, що цього року на урочисту подію завітали більш ніж 9,000 гостей, за допомогою яких, було зібрано більш ніж 1,959,105 гривень. Остаточна сума, зібрана під час Ярмарки склала 2,490,005.00 гривень.
 
До кінця січня благодійні організації можуть подати заявку на грантову підтримку через сайт www.iwck.org.
 
Цього року відвідувачі Ярмарки могли завітати до стендів країн, скоштувати різноманітні національні страви та придбати вироби мистецтва. Також вони могли взяти участь в лотереї, насолодитись Різдвяними декораціями, музичними та танцювальними виставами таких країн як Аргентина, Індія, Індонезія, Грузія, Куба, Угорщина, Ірак, Болгарія та Україна. Цікаві експерименти демонструвала публіці Весела Наука. Біля стенду США діти та дорослі могли сфотографуватися з Санта Клаусом. Серед призів лотереї були подарункові кошики від посольств, квитки від авіакомпаній, а також різноманітні подарункові сертифікати від ресторанів, готелів, медичних центрів та інших міжнародних компаній. 
 
У Дитячому куточку маленькі відвідувачі могли спробувати себе в батіку, навчитись танцювати, надавати першу невідкладну допомогу та експериментувати разом з Веселою Наукою. Різноманітні майстер-класи проводились Українськими на Міжнародними школами. 
 
Державне підприємство «Національний спортивний комплекс «Олімпійський» виступив керуючим партнером заходу.
 
Міжнародний Жіночий Клуб Києва (IWCK) це благодійна організація, заснована в 1992 році. IWCK об’єднав більш ніж 200 жінок з 47 країн. Всі члени клубу працюють на засадах волонтерства заради допомоги Українській спільноті.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Уайлдер рассказал, как бы прошел его бой с Усиком
Бокс | 28 мая 2024, 19:42 9
Уайлдер рассказал, как бы прошел его бой с Усиком

Деонтей попытался бы нокаутировать украинца

Виноват не только Мороз. Что нужно знать о выступлении Украины на Евро U-17
Футбол | 29 мая 2024, 14:29 5
Виноват не только Мороз. Что нужно знать о выступлении Украины на Евро U-17

Блогер Sport.ua Сергей Тищенко рецензирует выступление сборной Украины U-17 на первенстве континента

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KIEWADIM
Эх разных я переселенцев повидал, бывали такие которые говорят: пускай эти киевские едут воевать ,а мы будем ихних баб шпилить.... а бывают и такие которые уже замахались по сьемным квартирам шастать, которые оставили там все ,что бы уехать подальше от ватных дебилов.вот таких реально жалко,они стали заложниками ситуации, а больше всего жалко детей, которые ни в чем не виноваты.