Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 13 августа 2015, 19:10
2924
1

Жилстрой побеждает и во втором матче отбора ЛЧ

Харьковчанки разгромили словацкий клуб

| Обновлено 13 августа 2015, 19:10
2924
1

У четвер, 12 серпня, харківський «Житлобуд-1» провів свій другий матч у рамках кваліфікаційного раунду розіграшу жіночої Ліги чемпіонів сезону 2015/16. Як і у першій грі, найкраща команда України одержала розгромну перемогу. Цього разу харків’янки виявились сильнішими за словацький клуб «Нове Замки».


Після першого туру «Житлобуд-1» посідав у своїй відбірковій групі друге місце, поступаючись господаркам міні-турніру ПК-35 з Фінляндії у різниці забитих та пропущених м’ячів. Якщо наша команда перемогла РФШ з рахунком 4:1, то ПК-35 просто декласували «Нове Замки» - 9:0. А отже «Житлобуду-1» потрібно було не лише перемагати словачок, а й бажано робити це з якомога більшим рахунком.

До виконання цього завдання харків’янки взялися з перших секунд матчу. Не встигла секунда стрілка зробити повний оберт, як рахунок вже було відкрито – Ольга Овдійчук втекла від захисників і переграла голкіпера. Згодом після подачі кутового помилкою воротаря «Нове Замки» скористалась Єлизавета Костюченко, і майже одразу ж Овдійчук вдало підставилася під простріл зі штрафного і оформила дубль. Йшла лише 15-та хвилина зустрічі.

Але ще більше розвинути свій успіх чемпіонкам України до перерви, на жаль, не вдалося. Після ж неї харків’янки відзначились ще двічі. Спочатку Овдійчук втретє розписалася у воротах «Нове Замки», а після цього капітан «Житлобуду-1» Лілія Нестеренко оформила остаточний рахунок у зустрічі – 5:0.

Перемоги з різницею у п’ять м’ячів, звичайно ж, недостатньо для того, щоб за кращими додатковими показниками мати перевагу над ПК-35. Фінки навряд чи зазнають втрат очок у зустрічі з РФШ, тому для виходу до 1/16 фіналу Ліги чемпіонів «Житлобуду» буде необхідна лише перемога у наступному матчі.

«Нове Замки» – «Житлобуд-1» – 0:5
Голи:
Овдійчук (1, 15, 62), Костюченко (12), Нестеренко (70)

«Житлобуд-1»: Саніна – Ковтун, Костюченко, Майбородіна, А. Денисенко (Полухіна, 72), Нестеренко (к), Мозольська, Єрьоменко, Тихонова, Знайдьонова, Овдійчук (Ю. Денисенко, 66; Пожарська, 87)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
krotus
Молодці, дівчатка! Так тримати!