Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 02 июня 2015, 19:43
3243
0

Словения вышла в финал Мемориала Лобановского

Молодежная сборная Словении обыграла Грецию

| Обновлено 02 июня 2015, 19:43
3243
0
Словения вышла в финал Мемориала Лобановского
Матчем між молодіжними збірними командами Словенії та Греції, який відбувся на стадіоні НТК ім. В. Баннікова, фактично стартував XII Міжнародний турнір пам’яті Валерія Васильовича Лобановського.
 
Зі стартових хвилин зустрічі м’яч під свій контроль взяли словенці. Саме вони і створили перший небезпечний момент біля воріт Гкекаса. З-за меж штрафного майданчика пробивав Шпорар, але прямо у голкіпера. Греки на такий випад відповіли небезпечною атакою на 23-й хвилині гри. Гіоргос Мігас? отримавши чудову передачу з середини поля, вирішив пробити поміж ніг воротаря збірної Словенії, але той виявися на висоті, ніби очікуючи удару саме туди. А вже на 28-й хвилині зустрічі вболівальники побачили перший забитий гол на турнірі. Захисник греків Рісваніс сфолив у своєму штрафному майданчику, а арбітр матчу Сергій Бойко вказав на 11-метровий, який вдало реалізував Лука Захович – 1:0.
 
Під завісу першої половини гри, гарну нагоду зрівняти рахунок в зустрічі, а з нею й можливість виправити свою помилку у захисті, мав Рісваніс. Проте після його удару головою, знову свою майстерність продемонстрував Забрет.
 
Початок другого тайму був не багатий на гострі моменти біля воріт обох команд. Як і в перші 45-ть хвилин матчу, збірна Словенії більше комбінувала, а у греків основна небезпека надходила після стандартів. Гра неквапливо йшла до завершення, аж поки не сказали своє слово заміни, які вдало провів наставник словенців Гліха. Спочатку на 83-й хвилині втілив у забитий м’яч швидку контратаку Руді Ванцаш-Пожег. Рахунок став 2:0. Підопічні Цанаса кинулися відіграватися, і на 88-й хвилині матчу їм це ледь не вдалося. Лише відчайдушний підкат захисника словенців завадив нападнику греків Іоаннідісу вибігти на побачення з воротарем.
 
Одразу після цього, щоб остудити запал гостей, гравці збірної Словенії провели разючу атаку. Це Ожболт після розрізного пасу, вийшов сам на сам з голкіпером і не зближуючись з ним пробив повз. Отже, у підсумку переконлива перемога збірної Словенії 3:0, яка виводить їх у фінал змагань. 
 
Словенія U-21 – Греція U-21 - 3:0
Попередження: Капун (41, С.).
Голи: Захович (28), Ванцаш-Пожег (83), Ожболт (89).
Словенія: Забрет (к) – Крефл, Балковец (Ванцаш-Пожег, 67), Станкович, Капун (Піхлер, 76), Хотич (Векич, 86), Шпорар (Ожболт, 67), Ейюп, Шме, Захович (Кастравец, 67), Кривчич (Бенедичич, 76)
Греція: Гкекас – Вурос, Папуцояннопулос (Циліанідіс, 71), Рісваніс, Гутас (к) (Ценетопулос, 71), Сунас, Мігас (Кутріс, 63), Андреопулос (Сіопіс ,71), Масурас (Алмпаніс, 63), Харісіс (Гронтіс, 81), Якумакіс (Іоаннідіс, 63)     
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.